Știri

O nouă stație fixă de verificare tehnică a camioanelor pe A22 la Paganella Est

Italienii au inaugurat o nouă stație fixă de verificare tehnică a camioanelor în zonă de servicii Paganella Est de pe A22, la nord de Lavis.

Începând cu 30 noiembrie 2019, în zona de servicii Paganella Est de pe autostrada A22 (Autostrada del Brennero), funcționează o nouă stație fixă de verificare tehnică a camioanelor. Acesta se va adaugă celei mobile folosite până în prezent, care va fi mutată la Bolzano.

O nouă stație fixă de verificare tehnică a camioanelor pe A22 la Paganella Est

Primele acțiuni de verificare și control a camioanelor în cadrul noului punct de control tehnic rutier au fost efectuate chiar în ziua inaugurării. Noua stație este echipată cu rampă de testare a frânelor și un cântar.

Noua stație fixă de verificare tehnică a camioanelor va crește semnificativ numărul camioanelor controlate pe A22, asigurând astfel o mai bună siguranță rutieră și fluidizare a traficului greu în zonă.

Controalele vor fi efectuate, în medie, în una sau două zile pe săptămână, iar numărul camioanelor verificate va fi cuprins între minim 5-6 pe zi la maxim 15-20 pe zi.

VEZI ȘI: Șofer român amendat în Franța cu 2.2 mil. de euro pentru contrabandă cu țigări

Pe lângă aceste două stații de verificare tehnică, una fixă și alta mobilă, din Tirolul de Sud, italienii au în plan construcția unei noi stații fixe de verificare tehnică rutieră în zona de servicii Sadobre de la Vipiteno.

Noua stație fixă pentru controlul tehnic al camioanelor se adaugă la alte structuri existente de-a lungul axei autostrăzii, cum ar fi zonele din Campogalliano (MO), Verona Nord și Trento Nord.

Din aceeași categorie...

Back to top button