Dakar RallyȘtiri

O nouă triplă pentru echipa Kamaz-Master la Dakar Rally 2020

Echipa Kamaz-Master se îndreptă către o nouă victorie în Dakar Rally, după ce Dmitry Shibalov a câștigat prima zi a etapei maraton, la finalul căreia concurenții nu pot avea asistență din partea mecanicilor.

Pe 15 ianuarie, concurenții angrenați în Dakar Rally 2020 au plecat în prima zi a etapei maraton. În cadrul acestui test, la finalul zilei concurenții nu pot avea asistență din partea mecanicilor.

O nouă triplă pentru echipa Kamaz-Master la Dakar Rally 2020

Prima zi a etapei maraton a fost câștigată de Anton Shibalov, rusul echipei Kamaz-Master trecându-și în cont o nouă victorie de etapă în Dakar Rally 2020.

Pe locul secund a terminat Dmitry Sotnikov, în timp ce ultima treaptă a podiumului de etapă a afost adjudecată de Eduard Nikolaev. Liderul clasamentului general, Andrey Karginov a terminat etapa pe poziția a cincea, cu o întârziere de 2 minute față de liderul zilei.

În clasamentul general, Karginov are un avans de 36 de minute față de Anton Shibalov, în timp ce belarusul Siarhei Viazovich pierde minute prețioase în fața cehului Ales Loprais. Cu toate acestea, belarusul rămâne pe locul al treilea, însă avansul său a scăzut la 40 de minute.

VEZI ȘI: Andrey Karginov continuă parcursul excelent în Dakar Rally 2020

În etapa a 11-a programată pentru ziua de mâine, 16 ianuarie, concurenții vor avea de parcurs un total de 744 de kilometri între orașele Shubaytah – Haradh.

Foto – RedBullContentPool

Din aceeași categorie...

Back to top button