AnvelopeInfoTechȘtiri

O nouă versiune a anvelopei de iarnă Pirelli Carrier pentru vehicule comerciale

După lansarea, la începutul anului, a versiunii de vară a anvelopei Carrier, Pirelli lansează acum şi versiunea de iarnă.

Noua anvelopă de iarnă Carrier garantează siguranţa optimă în anotimpul rece, durabilitate şi performanţe îmbunătăţite pe carosabil ud: caracteristici care răspund perfect exigenţelor transportatorilor profesionişti. Datorită compoziţiei speciale « full silica » a benzii de rulare şi noului design cu profil optimizat, cea mai nouă anvelopă Pirelli – dezvoltată specific pentru piaţa europeană – beneficiază de o durată de viaţă superioară cu 30% generaţiei anterioare. Uzura este uniformă, iar rezistenţa la rulare a fost diminuată cu 10%.

O nouă versiune a anvelopei de iarnă Pirelli Carrier pentru vehicule comerciale

Noul profil al benzii de rulare, caracterizat prin trei canale longitudinale largi şi o deschidere mai mare în zona umărului, oferă un nivel de siguranţă sporită în condiţii de carosabil umed. În comparaţie cu cei mai importanţi competitori, noua anvelopă Carrier înregistrează performanţe cu 10% mai bune în ceea ce priveşte acvaplanarea şi cu 5% mai bune în ceea ce priveşte frânarea pe carosabil ud.

Datorită acestor calităţi excelente, anvelopa de iarna Carrier a obţinut rezultate de top în cadrul testelor internaţionale realizate de revistele specializate.
Gama de anvelope de iarnă Carrier va fi disponibilă în sezonul 2014-2015 pe piaţa europeană şi în Turcia, incluzând 22 de dimensiuni, de la 14 la 16 inch. Obiectivul principal al acestei game este titlul de leader pe segment sau în Europa.

Pirelli Carrier Winter 2014

Din aceeași categorie...

Back to top button