Infrastructura

O nouă versiune Grade Control Trimble® GCS900 pentru încărcătoare frontale

Trimbel a lansat o nouă versiune a tehnologiei Grade Control Trimble® GCS900 pentru încărcătoare frontale disponibilă pe piața locală prin intermediul SITECH România Construction Technology.

Trimble a prezentat versiunea 12.81 a tehnologiei Grade Control Trimble® GCS900. Noua versiune a fost extinsă, iar în prezent include și încărcătoare frontale, confirmând angajamentul constant al Trimble în a satisface nevoia de soluții tehnologice în construcții pentru flote mixte și pentru toate etapele unui proiect.

Trimble GCS900 versiunea 12.81 include o nouă configurație 3D pentru încărcătoare frontale, lărgind gama de tipuri de utilaje acoperite. Constructorii pot obține un profit mai mare și o recuperare mai rapidă a investiției lor în tehnologie prin utilizarea componentelor Trimble de control al utilajului pe o mare varietate de utilaje și pentru mai multe aplicații.

O nouă versiune Grade Control Trimble® GCS900 pentru încărcătoare frontale

Noua configurație pentru încărcătoare frontale permite constructorilor să crească productivitatea, atât în aplicații de nivelare fină, cât și de nivelare brută. Operatorii pot controla cu precizie cantitatea de material nivelat, îmbunătățind timpul și precizia nivelării fine și reducând probabilitatea subcotării suprafeței în timpul turnării materialului sau la îndepărtarea materialului. Cu un încărcător frontal echipat cu GCS900, constructorii pot urmări greutatea materialului folosind sistemul de cântărire Trimble LoadRite®. În plus, turnarea și nivelarea materialului pot fi monitorizate cu un abonament de Monitorizare a Proiectului prin VisionLink® pentru o imagine mai clară și completă a evoluției proiectului.

[pullquote align=”full” cite=”Bogdan Popescu, reprezentant SITECH România Construction Technology” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Sistemul Grade Control Trimble GCS900 versiunea 12.81 este disponibil acum și în România prin dealerul SITECH Romania Construction Technology și reprezintă o alternativă extrem de viabilă pentru aplicațiile de nivelare unde sunt necesare rapiditate și precizie. De exemplu, în comparație cu un buldozer, un încărcător frontal oferă viteză mai mare și viraje luate mai rapid, caracteristici care contează în aplicații cu obstacole multiple precum nivelarea zonelor pe care sunt hale, terenuri de golf și, în anumite situații, în lucrări la autostrăzi, aeroporturi sau căi ferate.[/pullquote]

Sistemul Grade Control Trimble GCS900 versiunea 12.81 este disponibil acum și în România prin dealerul SITECH Romania Construction Technology.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button