Parcari

O nouă versiune pentru aplicația Truck Parking Europe

A doua versiune a aplicației Truck Parking Europe oferă comunității sale de șoferi profesioniști noi funcții, ajutându-i pe aceștia să găsească locuri de parcare adecvate.

Aceste noi caracteristici permite să găsească, să evalueze, adăuga și edita informații despre locuri de parcare pentru camione mai ușor. Mai mult decât atât, șoferii pot vedea regimul de ocupare a unei anumite parcări.

Truck Parking Europe este cea mai mare platformă gratuită din Europa dedicată parcărilor pentru camioane. Baza de date cu parcari în continuă creștere conține atât informații despre parcări amenajate de pe autostradă, precum și alte locuri de parcare adecvate, ca de exemplu, zonele industriale, toate actualizate și verificate de către comunitate și echipa ce administrează Truck Parking Europe. Noile funcții oferă mai multă valoare adăugată.

De exemplu, funcția de evaluare arată șoferiilor ce locuri de parcare ar trebui evitate, care sunt de preferat, și cele facilități au acestea (camere de supraveghere, garduri de siguranță, pază 24h etc.). Aplicația, descărcat de mai mult de 15.000 de ori, include acum 12.000 de locuri de parcare pentru camioane din toată Europa, inclusiv România.

Mod Condus

Noua funcție „Drive Mode“, afișează locuri de parcare de-a lungul traseului pe care șoferii pot ajunge cu un ocol de maximum șase kilometri (dus-întors). Tot ce trebuie să faceți este să introduceți direcția de deplasare (de exemplu, direcția „Amsterdam“).

Lista este apoi actualizată în permanență în timpul călătoriei și arată distanța și ocolul suplimentar pentru a ajunge la locurile de parcare. Calculul se bazează pe rețeaua de drumuri folosită de camioane frecvent. Mai mult decât atât, șoferii pot intra în timpul rămas de conducere pentru a vedea la ce locuri de parcare mai pot ajunge. Coordonata sau adresa parcării selectate de către șofer poate fi transmisă sistemul de navigație instalat pe smartphone.

Regimul de ocupare

O altă caracteristică utilă este noua funcție „Starea de ocupare“ a locurilor de parcare. Această funcție poate fi utilizată pe o rază de 1.200 de metri. Locuri de parcare pentru care sunt disponibile informații de ocupare sunt afișate pe hartă și semanlizate cu verde (spațiu suficient), galben (loc de parcare oficial ocupat), și roșu (fără loc de parcare). În funcție de cât de vechie este notificarea, pictograma va avea o culoare palidă. Statutul va expira după o perioadă de maximă 3 ore.

Stimulente pentru utilizatori activi

Aplicatia se bazează pe o comunitate activă – și utilizatori activi vor fi răsplătiți: crearea de locuri de parcare (10 puncte), modificarea și evaluare (2 puncte) și notificare a stării de ocupație curentă (1 punct). Șoferii pot vizualiza clasament și compara punctele lor cu a altora – săptămânal, lunar sau pe toată perioada activă. Cei mai activi utilizatori pot câștiga vouchere atractive, de exemplu, la stațiile de benzină, precum și căni de cafea (ediție limitată) inscripționate Truck Parking Europe.

Mai mult decât atât, acum este chiar mai ușor pentru a crea o notificare de locuri de parcare nepotrivite. La adăugarea de noi locuri de parcare, cele existente pot fi vizualizate în scopul de a preveni intrările dublate.

A doua verisune a Truck Parking Europe este disponibil atât pentru IOS cât și Android 7.

O aplicație similară cu Truck Parking Europe a fost dezvoltată de IRU și se numește TRANSPark.

Din aceeași categorie...

Back to top button