O nouă victorie pentru Renault Trucks K în Libya Rally 2016

O nouă victorie pentru Renault Trucks K în Libya Rally 2016

După ce a câștigat European Truck Racing Championship alături de Renault Trucks, în ultimii doi ani, echipa MKR Technology s-a concentrat pe raliurile de anduranță.

Astfel, în urma rezultatului excelent obținut la începutul acestuia an, locul 6 în Dakar Rally 2016, la chiar prima participare a modelul Renault Trucks K 520 în cadrul cel mai dur rally-raid din lume, alături de echipa olandeză Mammoet Rallysport, Renault Trucks a consemnat cea de-a doua victorie la rând în cadrul Libya Rally.

După victoria de anul trecut, modelul Renault Trucks K 520 a celor de la MKR Technology, pilotat de Martin van den Brink (Mammoet Rallysport), a reușit cea de-a doua victorie consecutivă în cadrul Libya Rally.

O nouă victorie pentru Renault Trucks K în Libya Rally 2016

Organizat pe pământ marocan din cauza situației politice din Libia, ediția din acest an a rally-raid-ului african a pus atât piloții cât și vehiculele participante la grea încercare. După un început cu probleme, Martin van den Brink a fost pilotul care a arătat cea mai mare capacitatea de a depăși provocările terenului din Maroc înregistrând cele mai bune rezultate atât la trecerea Munții Atlas cât și pe dunele deșertului Merzouga.

[pullquote align=”full” cite=”Bruno Blin, Președinte al Renault Trucks” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Am avut clienți talentați! MKR Technology este mândru să arboreze steagul Renault Trucks în cadrul rally-raid-urilor. Această victorie scoate în evidență robustețea camioanelor noastre și expertiza lui Mario Kress, atunci când vine vorba de pregătirea vehiculelor de competiție.[/pullquote]

La rândul Sau, Mario Kress, managerul echipei MKR Technology a livrat un camion cu sistem turbo, axe și frâne îmbunătățite față de modelul participant în Dakar 2016.

Următoarea provocare pentru echipa MKR Technology și pilotul Mammoet Rallysport o reprezintă Silkway Rally desfășurat în perioada 8 – 24 iulie 2016 între Moscova la Beijing și unde competitor îi va fi noul model de Kamaz al echipei Master Team.

VEZI ȘI: În 2016, EUROPART susține echipa Reinert Racing Team

De asemenea, echipa se concentrează și asupra ediției din 2017 a Dakar Rally, a cărui rută a fost anunțată și care, pentru prima dată, va avea startul în Paraguay.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker