O viață pe drumuri: Susanne Johansson din Suedia

Meseria de șofer profesionist implică foarte mult timp petrecut pe drumuri, în parcări etc. Așa cum spuneam și în cazul lui Vinicius de Moraes din Brazilia, rutina și condițiile de zi cu zi variază în întreaga lume, un singur lucru rămâne însă constant: pasiunea de a conduce.

Douazeci de camioane Scania sunt ținute în mișcare, datorită rutinei de zi cu zi a șoferilor profesioniști, precum Susanne Johansson. „Conduc în medie 100.000 km pe an la locul de muncă și alte 40.000 km în timpul meu liber – cu excepția week-end-ului petrecut pe snowmobil.“ În cariera sa, aceasta a transportat cutii de viteze, motoare și diverse părți de la fabrica Scania din Södertälje, la facilități Scania din Olanda.

O viață pe drumuri: Susanne Johansson din Suedia

„Ruta pe care transport cel mai des este prin Danemarca și Germania. În mod normal, șoferii profesioniști dorm în camion însă, eu am norocul de a dormii într-un apartament pe care Scania îl are în Danemarca. De acolo un șofer odihnit preia camionul și continuă drumul până în Olanda. Un loc de odihnă precum un apartament reduce foarte mult stresul. Este frumos să știu că am un loc de dormit și o toaletă. Este un sentiment de siguranță, mai ales atunci când faci internațional și poți să gătești mâncarea în apartament.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.