Oakley Supremacy 6, o autorulotă de lux pentru transportul cailor

Supremacy 6, noua autorulotă de la Oakley pentru transportul cailor
Oakley, unul dintre cei mai cunoscuți producători britanici de vehicule pentru transportul cailor, a creat o spectaculoasă autorulotă, denumită Supremacy 6 Stall Horsebox.

După cum îi spune și numele, Oakley Supremacy 6 Stall Horsebox este configurată cu șase standuri pentru transportul cailor și poate acomoda la bordul său până la șase persoane.

Oakley Supremacy 6, o autorulotă de lux pentru transportul cailor

Având o masă maximă de 26 de tone, autorulota are la bază un șasiu Volvo FH în configurație de axe 6×2 cu ultima axă viratoare, echipat cu motor de 460 CP, transmisie automată și suspensie pneumatică pe toate axe.

La exterior, Supremacy 6 este finisată cu vopsea metalizată Oakley cu luciu ridicat, care-i oferă un aer luxos, transferat de Oakley și la interior, prin utilizarea lemnului de nuc dar și a altor materiale moderne.

Pe lângă cele două locuri din cabina, Supremacy 6 este prevăzută alte cu două scaune rotative montate în locul patului, pentru a permite trecerea în zona din spate. Grație sistemului de glisare al pereților laterali, Oakley a putut crea un interior spațios cu mai multe zone.

Oakley Supremacy 6, o autorulotă de lux pentru transportul cailor

Zona de bucătărie a fost echipată cu dulapuri speciale pentru depozitarea veselei din material lucios „Oakley Pearl”, două arzătoare, grătar electric, cuptor cu microunde, frigider cu o capacitate de 195 de litri și un congelator separat, respectiv un loc de servit masa. Autorulota este echipată cu un sistem de încălzire și aer condiționat care poate fi utilizat înclusiv în staționare, respectiv sistem anti-îngheț.

VEZI ȘI: Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel

Zona de zi dispune de un televizor cu diagonala de 49 de inch conectat la cablu prin satelit, un sistem DVD player și un sistem audio de înaltă definiție. Baia este și ea dezvoltată la cele mai înalte standarde și dispune de o serie de materiale de top.

Toți cei șase cai care pot fi transportați dispun de standuri separate echipate cu sisteme automate de hrănire, conform standardelor europene pentru transportul cailor. De asemenea, autorulota este echipată cu sistem de remorcare, dar și de ancorare atunci când este transportată pe feribot.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.