Patronate și sindicateȘtiri

OBU Easy pentru plata automata a taxei de drum în Ungaria

UNTRR pune la dispoziția firmelor de transport afiliate asociației dispozitivul OBU Easy pentru plata automată a taxei de drum în Ungaria.

Printre principalele avantaje obținute la folosirea unui astfel de dispozitiv, ca de la fel la toate dispozitive OBU plug-in prezente pe piață, amintim de faptul că nu trebuie să mai oprești să definești traseul prin Ungaria și să platești tichetul cu taxa de drum.

Scutesti amenzi. În cazul în care ai aruncat tichetul de plată mai repede de 90 zile și autoritătile din Ungaria iți solicită dovada plății ești pasibil de amendă. Prin intermediul dispozitivului OBU Easy de la UNTRR nu ai aceasta problema, deoarece plata se face automat și nu trebuie să o dovedești cu alte tichete.

OBU Easy pentru plata automata a taxei de drum în Ungaria

Cu OBU easy economisește bani deoarece plătești cu până la 5% mai puțin pentru aceleași taxe de drum decât dacă ai lua tichete. Prețul de achiziție a unui dispozitiv OBU Easy, exclusiv pentru membrii UNTRR este de 500 lei. Pentru comenzi între 6-10 dispozitive, prețul este de 490 lei/buc iar pentru comenzi de peste 11 dispozitive, prețul este de 480 lei/buc.

Prețul pentru fiecare dispozitiv include și taxa de operare date (SIM GSM) pentru 24 luni și se poate amortiza în numai 10 curse România – state UE (tur-retur)

Plata taxei de drum se face în EURO și se converteste în HUF, în contul creat la înregistrarea firmei pe site-ul www.hu-go.hu. Factura în format PDF se poate printa de pe site după încarcarea contului pre-paid cu suma dorită. Se poate recupera TVA-ul din aceste facturi, fiind factură externă.

Dispozitivul poate fi folosit pe mai multe mașini dar trebuie anulată înregistrarea mașinii care a folosit OBU și înregistrată noua mașina.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button