EconomicȘtiri

Ofertă specială de finanțare și numeroase premii la aniversarea a 15 ani de Porsche Finance Group în România

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gamă completă de produse de finanțare și asigurare auto din România, aniversează 15 ani de activitate în România. În onoarea nenumăraților clienți care și-au finanțat și asigurat autovehiculele pe parcursul acestei perioade, PFG a lansat o ofertă aniversară de finanțare auto prin leasing financiar și credit, care include asigurare CASCO gratuită prin Porsche Asigurări și dobânzi speciale.

De asemenea, clienții PFG sunt invitați să își demonstreze abilitățile de șofer în cadrul jocului disponibil pe site-ul aniversar www.provocareakm.ro, pentru a câștiga unul dintre cele 15 premii puse la bătaie. Campania, ce se derulează pe website-ul aniversar, este dedicată atât clienților noi care semnează un contract în perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2014, cât și clienților existenți. Mai multe detalii sunt disponibile în regulamentul publicat pe website.

Ofertă specială de finanțare și numeroase premii la aniversarea a 15 ani de Porsche Finance Group în România

Oferta aniversară Porsche Finance Group este disponibilă până la 31 decembrie 2014 și presupune dobânzi reduse și CASCO gratuit timp de 6 luni: dobândă fixă de 6,15% sau dobândă variabilă de 5,89% pentru finanțarea în euro prin leasing financiar sau credit; dobândă fixă de 7,39% pentru finanțarea în lei (prin leasing financiar sau credit), respectiv dobândă variabilă de 7,19% pentru creditul în lei. Oferta se aplică exclusiv pentru mașinile noi ale mărcilor VW, Skoda, SEAT, Audi și VW Autovehicule comerciale.

Din aceeași categorie...

Back to top button