OFICIAL: TÜV confirmă fiabilitatea camioanele MAN

fiabilitatea camioanele MAN

Raportul Asociației Germane pentru Inspecții Tehnice Periodice, TÜV (echivalent RAR), efectuat în anul 2013, situează camioanele constructorului bavarez MAN Truck & Bus în fruntea clasamentului pentru toate grupele de vechime, cu cel mai mare procentaj de trecere a inspecțiilor tehnice periodice fără defecțiuni.

În 2013, 82% dintre camioanele mai vechi de un an au trecut testul fără defecțiuni, față de un procent de 78% în anul anterior. În cazul camioanelor MAN mai vechi, numărul mașinilor ce trec de inspecția tehnică de bază fără defecțiuni, se situează peste medie. Conform concluziilor raportului TÜV, aceasta se datorează tehnologiei şi calităţii, motoarele, punțile și șasiurile fiind rezistente și bine proiectate.

Camioanele MAN din clasa de mare tonaj au fost desemnate fiabile și foarte bine întreținute. Acesta este un semn că pentru proprietarii de camioane este rentabil să apeleze la servicii profesioniste de mentenanță. Astfel dispun, în fiecare zi, de autovehicule gata de intervenție, evitându-se vizitele neprogramate la service, din cauza întreținerii neglijente. Rezultatul raportului TÜV întărește rentabilitatea contractelor de service pentru proprietarii de camioane.

OFICIAL: TÜV confirmă fiabilitatea camioanele MAN

În raportul TÜV pentru autovehicule comerciale, Asociația Germană pentru Inspecții tehnice periodice (TÜV), în colaborare cu revista tehnică „Verkehrsrundschau“, evaluează rezultatele inspecțiilor tehnice anuale pentru autovehiculelor comerciale între 1 și 5 ani.

Raportul este disponibil și poate fi descărcat de la adresa: www.verkehrsrundschau.de/tuev-report

Follow #infotrucker