OiLibya Rally: De Rooy mulțumit de rezultatul echipei

OiLibya Rally

Deși a sperat la un rezultat mai bun, Gerard de Rooy, căpitanul Petronas Iveco De Rooy este mulțumit de realizările echipei în cadrul OiLibya Rally.

De Rooy a făcut tot ceea ce ia stat în puteri pentru a-l ajuta pe colegul său de echipă Ales Loprais să câștige teren în fața olandezului Martin van den Brink, care a început ultima etapa din OiLibya Rally, cu un avans de 4 minute. Ales Loprais a câștigat etapa, dar numai cu o secundă avans în fața lui Martin van den Brink. În clasamentul final cehul a venit al doilea, acesta fiind urmat de Federico Villagra pe trei, De Rooy pe patru și Ton van Genugten pe locul 5.

Cu mai puțin de două luni rămase până la Dakar Rally, cel mai dificil raliu din lume, echipa Petronas Iveco De Rooy mai are ceva muncă de făcut. Dacă camionul lui De Rooy trebuie reconstruit, la celelalte trebuiesc făcute reglaje fine. Anul acesta, pe lângă rivala clasică, Kamaz Master Team, echipa lui De Rooy trebuie să facă față și celor de la Mammoet Motorsport care aleargă pe Renault Trucks K.

OiLibya Rally: De Rooy mulțumit de rezultatul echipei

[pullquote align=”full” cite=”Gerad De Rooy, pilot Petronas Iveco De Rooy” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]E păcat că nu am câștigat, dar patru camioane în top 5 cu siguranță nu este rău. Cred că am făcut un raliu bun, dar am fost tradați de pneuri. E bine să știi ce funcționează și ce nu.[/pullquote]

Rezultat final
1.       Van den Brink  16.51.42
2.       Loprais  + 04.04
3.       Villagra  + 22.06
4.       De Rooy  + 46.47
5.       Van Genugten  + 54.11

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker