OK Trucks – Noua marca Iveco pentru vehicule rulate

OK Trucks – Noua marca Iveco pentru vehicule rulate

Anul 2015 reprezinta un punct de cotitura pentru autovehiculele uzate marca Iveco. Misiunea mult mai provocatoare, echipa centralizata consolidata, gama de servicii extinsa, seturile de accesorii pentru clientii finali si noua marca au transformat noua generatie de autovehicule uzate in veritabile OK TRUCKS.

Pe 28 aprilie, a fost lansat noul site web (www.oktrucks.com), cu o gama vasta de autovehicule destinate tuturor clientilor care doresc sa achizitioneze autovehicule la mana a doua care sunt sigure, fiabile, garantate si certificate de Iveco.

OK Trucks – Noua marca Iveco pentru vehicule rulate

Toate autovehiculele OK TRUCKS sunt supuse unei serii riguroase de inspectii si revizii. In functie de caracteristicile lor specifice, precum vechimea, kilometrajul, gradul de uzura a pneurilor si interventiile de reprocesare, autovehiculele sunt clasificate in 3 categorii diferite – Premium, Comfort si Basic – pentru a satisface in mod optim necesitatile clientilor.

Pe 12 mai, odata cu aniversarea implinirii a 10 ani de la infiintarea Centrului de autovehicule uzate din Piacenza, Italia, a avut loc prima parte a „inaugurarii” propriu-zise. Aceasta a presupus redenumirea centrului din Italia, precum si a centrelor de autovehicule uzate din Portugalia, Romania, Elvetia, Austria, Olanda, Norvegia, Suedia, Danemarca si Finlanda. In a doua jumatate a anului, procesul de redenumire va fi finalizat pentru centrele de autovehicule uzate din tarile europene ramase.

Printre noile beneficii asigurate pentru autovehiculele OK TRUCKS se numara si o oferta speciala de autovehicule si servicii menite sa satisfaca la un grad si mai inalt cerintele clientilor. Astfel, Iveco isi propune sa asigure fiabilitatea produselor sale, siguranta privind originea autovehiculelor si transparenta documentatiei. Autovehicule uzate „OK” din toate punctele de vedere.

Follow #infotrucker