ȘtiriTop News

Olanda I Autostrada A12 va fi închisă timp de 9 zile, pentru reparații

Între 27 septembrie și 7 octombrie, Ministerul Infrastructurii din Olanda va efectua lucrări majore pe autostrada A12. Ca rezultat, toate benzile între intersecția Oudenrijn și Nieuwerbrug, în direcția Haga, vor fi închise complet.

Potrivit asociației olandeze TLN, consecințele închiderii sunt foarte serioase și vor afecta nu doar acea regiune, ci întreaga țară. A12 este una dintre cele mai importante artere de trafic din Olanda, tranzitată zilnic de 80.000 de vehicule, inclusiv 9.000 de camioane.

Olanda I Autostrada A12 va fi închisă timp de 9 zile, pentru reparații

Închiderea drumului timp de nouă zile înseamnă că traficul va fi redirecționat. Acest lucru va avea un impact major asupra fluenței traficului pe rutele alternative, precum A2, A27 și A15.

În cele 9 zile, asfaltul dintre Woerden și Reeuwijk va fi înlocuit cu asfalt silențios pe o lungime de 4,5 km. În plus, în această zonă vor avea loc mai multe lucrări de întreținere.

Potrivit TLN, cei care trec prin această zonă trebuie să se aștepte la redirecționări masive și timpi de călătorie mai lungi cu până la 60 de minute.

VEZI ȘI: Belgia I Restricții de tranzit pentru camioane în Liege, până la 15 octombrie

Ministerul Infrastructurii recomandă rute alternative pe A2, A9 și A4. Cei care merg spre Rotterdam sunt sfătuiți să folosească autostrăzile A27 și A15.

Autoritățile olandeze vor începe în curând o campanie de informare, prin care navetiștii vor fi sfătuiți să lucreze de acasă în perioada menționată.

Din aceeași categorie...

Back to top button