Camioane

Olanda promovează siguranța cu 11 camioane Volvo FH Safety Truck

Din dorința de a conștientiza și mai mult importanța siguranței, filiala din Olanda a celor de la Volvo Trucks a lansat o flotă demo de camioane Volvo FH Safety Truck.

După cum am mai spus-o și cu alte ocazii, siguranța este cel mai puternic angajament al celor de la Volvo Trucks luat în fața lumii.

Olanda promovează siguranța cu 11 camioane Volvo FH Safety Truck

Din păcate, numărul accidentelor rutiere mortale pare să fie într-o continuă creștere, în ciuda investițiilor pe care producătorii auto le-au făcut din punct de vedere al siguranței.

Viziunea Volvo Trucks este de a reduce la zero numărul accidentelor rutiere.

Însă, pentru a realiza acest lucru și pentru a crește gradul de conștientizare a siguranței pe drumurile publice atât în rândul șoferilor de camion, cât și al celorlalți utilizatori, Volvo Trucks alături de filiala sa din Olanda a lansat o flotă demonstrativă de 11 camioane Volvo FH Safety Truck echipate cu cele mai noi caracteristici de siguranță.

Olanda promovează siguranța cu 11 camioane Volvo FH Safety Truck

Volvo FH Safety Truck este ușor de recunoscut pe șosea datorită design-ului exterior specific camioanelor utilizate în „testele de impact”.

Demo-urile de siguranță reprezintă punctul de plecare al campaniei
Prin utilizarea camioanelor demo, Volvo Trucks dorește să-și concentreze atenția asupra siguranței rutiere pentru a sensibiliza șoferii și utilizatorii drumurilor.

Volvo FH Safety Truck vine cu pachetul Safety Line.

Safety First Line este pachetul de siguranță activă, ce include airbag, avertizare în caz de coliziune frontală (Forward Collision Warning), sistem de control automat al vitezei de croazieră și frânare de urgență (VEB+), asistență la părăsirea benzii de rulare.

VEZI ȘI: Amazon caută să dezvolte o aplicație de transport pe sistemul Uber

Safety First Pro Line include, de asemenea, pachetul Visibility Pro, care include un senzor de ploaie, comutator cu telecomandă, faruri Bi-Xenon cu iluminare în curbă și Orlaco Corner Eye.

Camionul este disponibil în două variante de putere de 460 CP, respectiv 500 CP și este echipat cu I-Shift Dual-Clutch.

Din aceeași categorie...

Back to top button