Camioane

Olanda: Volvo FH, FM și FMX Electric 4×2 disponibile cu MTMA de 50 de tone

Volvo FH, FM și FMX Electric în versiune cap tractor 4×2 sunt disponibile cu MTMA de 50 de tone, în Olanda.

Dintre țările UE, Olanda permite o greutate totală maximă autorizată de 50 de tone, ceea ce este acum posibil pentru modelele Volvo FH, FM și FMX Electric în versiunea cap tractor 4×2.

Olanda: Volvo FH, FM și FMX Electric 4x2 disponibile cu MTMA de 50 de tone

În cursul acestui an, versiunile electrificate de cap tractor 6×2 și 6×4 vor fi, de asemenea, disponibile cu o greutate totală de 50 de tone. Astfel, această creștere a greutății totale se va aplica și la utilizarea în combinație de 25,25 metri, care necesită între 6 axe și 8 axe. Alte configurații de axe vor urma ulterior.

VEZI ȘI: DAF inaugurează noua sa fabrică de camioane electrice

Creșterea MTMA la 50 de tone se poate face prin solicitarea unui raport de testare de la Autoritatea olandeză pentru vehicule (RDW). Apoi, o stație de inspecție poate înscrie la înmatriculare greutatea totală maximă autorizată de 50 de tone. Creșterea greutății totale extinde aria de utilizare a capetelor tractor electrificate în Olanda.

Volvo a început producția de serie a camioanelor electrice Volvo FH, FM și FMX în luna septembrie 2022, acestea având o greutate totală maximă autorizată din fabrică de 44 de tone.

Din aceeași categorie...

Back to top button