Olandezii de la DAF au lansat ediția specială XF Unity Edition

Olandezii de la DAF au lansat ediția specială XF Unity Edition
DAF a lansat ediția specială XF Unity Edition, care este disponibilă pe mai multe piețe europene și vine standard cu un contract de service de 36 de luni.

Producătorul olandez DAF a lansat XF Unity Edition, o ediție specială care va bucura atât șoferul, prin echiparea sa bogată, cât și companiile de transport, grație contractului standard de reparație și întreținere de 36 de luni.

Olandezii de la DAF au lansat ediția specială XF Unity Edition

DAF spune despre ediția specială XF Unity Edition că este un camion extraordinar pentru o industrie care trebuie să performeze într-o perioadă plină de provocări.

Disponibil cu două versiuni de cabină, Space Cab și Super Space Cab, XF Unity Edition este echipat cu motor PACCAR MX-13, care produce 480 CP (355kW). XF Unity Edition este disponibil atât în versiune auto tractor, cât și în versiune autoșasiu.

De asemenea, acesta este disponibil doar în variantă de culoare Brilliant White, iar în funcție de piața pe care este vândut, Unity Edition va purta culorile naționale ale țării respective, atât pe grila radiatorului, cât și pe capacele oglinzilor.

VEZI ȘI: Renault Trucks are în plan concedierea a sute de angajați

Specificația standard DAF XF Unity Edition include, scaun pentru șofer Luxury Air, saltea Xtra Comfort cu grosimea de 15 cm pentru patul de jos, cel mai luxos sistem de control al climei, frigider mare DAF, sistemul audio cu 6 incinte acustice și sistem radio cu navigație pentru camioane.

Pentru confort maxim la drum lung, XF Unity Edition este echipat printre altele cu Predictive Cruise Control și frână de motor MX. Aceasta ediție specială este disponibilă la dealerii DAF din mai multe țări europene. Specificațiile variază în funcție de piață.

Follow #infotrucker