Olandezii de la DAF au produs primul camion după reluarea producției

DAF a produs primul camion după reluarea producției
DAF a produs primul camion după reluarea activității de producției în toate fabricile sale, oprită la mijloc de martie din cauza pandemiei COVID-19.

Pentru a putea relua producția de camioane în siguranță și conformitate cu recomandările guvernelor, DAF a trebuit să introducă în fabricile sale din Olanda, Belgia și Marea Britanie noi măsuri de igienă și distanțare social.

Olandezii de la DAF au produs primul camion după reluarea producției

Astfel, în toate facilitățile de producție, posturile de lucru au fost ajustate și echipate cu sisteme de asistare, sarcinile au fost separate, iar traseele din fabrică și programul de muncă al lucrătorilor au fost modificate.

VEZI ȘI: DB Schenker a transportat peste 500 de europaleți de paste italiene pentru ALDI

De asemenea, au fost implementate măsuri pentru a permite lucrătorilor să mențină o distanță de cel puțin 1.5 metri, iar produsele de curățare au fost puse la dispoziție acestora în multe zone. Ca măsură suplimentară de protecție, angajații angrenați în procesul de producției poartă acum măști.

Abia după ce a luat toate aceste măsuri, olandezii au putut produce primul camion după o perioadă de patru săptămâni, în care instalațiile de producție au fost oprite complet.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.