Olandezii de la Te Kloeze-Bruyl operează primul Scania S 730 V8 cu cinci axe

Olandezii de la Te Kloeze-Bruyl operează primul Scania S 730 V8 cu cinci axe
Cea mai “grea” știre din 2019 vine de la Scania, care a anunțat că a livrat primul Scania S 730 V8 cu cinci axe olandezilor de la Te Kloeze-Bruyl.

Astfel, după achiziția unui Scania S 520 V8 din noua generație, compania olandeză de transport agabaritic Te Kloeze-Bruyl a cumpărat recent primul Scania S 730 V8 cu cinci axe. Olandezii spun că au fost convinși să treacă la marca suedeză din experiența pozitivă pe care au avut-o cu excavatoarele Hyundai echipate tot cu motoare Scania.

Olandezii de la Te Kloeze-Bruyl operează primul Scania S 730 V8 cu cinci axe

„Scania și-a dovedit calitatea de-a lungul anilor”, spune managerul de proiect Evert Jan van den Berg în cadrul Te Kloeze-Bruyl. „Motoarele sunt nu numai foarte fiabile, ci și foarte economice. Și asta e foarte important pentru noi”, a mai completat acesta.

Conform lui van den Berg, compania nu monitorizează doar consumul camioanelor și utilajelor de construcții din parc, ci și a autoturismelor personale.

În configurație 10×4*6, cu două axe față viratoare, două de tracțiune și cea de-a cincea oscilantă, Scania S 730 V8 este adaptată pentru transport agabaritic. Din fabrică, autotractorului i s-au montat în spatele cabinei rezervoarele de carburant, AdBlue și cel al sistemului hidraulic pentru trailer.

Camionul poate urca o pantă de 6 grade cu 180 de tone și o pantă de 12 grade cu 140 de tone, acest lucru fiind important în munca celor de la Te Kloeze-Bruyl, explică Van den Berg.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a reintrodus în gamă portcontainerul S.CF cu gât de lebădă

Unele echipamente ale companiei depășesc greutatea proprie de 100 de tone, astfel că, cei 730 CP sunt folositori în special în Germania, unde camioanele companiei călătoresc destul de des.

Datorită lucrărilor extinse de drumuri, compania este adesea forțată să folosească rute alternative. Însă asta nu este o problemă, deoarece camioanele au suficientă putere astfel încât să evite deplasarea lentă pe autostradă.

Scaun premium pentru șofer
Cabina este impresionantă. Deoarece acest tip de transport este programat de obicei pe timpul nopții, șoferii sunt departe de casă perioade lungi de timp. Astfel, pentru confort, Te Koeze-Bruyl a bifat aproape fiecare casetă de opțiuni.

Șoferul și colegul din dreapta se bucură de confortul unor scaune premium îmbrăcate în piele, sistem de infotainment cu navigație și ecranul de 7 inch, frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde și TV.

Pentru a spori siguranța în timpul utilizării, compania a echipat camionul cu o cameră video lateral cu un ecran divizat în patru, astfel încât șoferul să poată vedea patru zone în jurul vehiculului.

Follow #infotrucker