CarburantiInfoTechȘtiri

Zece noi statii mobile de carburant pe A1 si A2

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, deschide 10 statii de carburant mobile pe autostrada A1 si A2, dupa castigarea licitatiei organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Noile statii mobile de carburant sunt de tip modulare, prefabricat. Ele vor fi transportate si amplasate in punctele in care vor functiona, fara a necesita lucrari suplimentare de constructie si amenajare. Termenul estimat pentru punerea in functiune a celor 10 statii este trimestrul patru, 2015.

Statiile mobile sunt prevazute cu o zona de alimentare cu carburanti si cu o zona de magazin. Fiecare statie va fi dotata cu 3 pompe, din care una de tip rapid, pentru alimentarea tirurilor.

Zece noi statii mobile de carburant pe A1 si A2

Clientii vor putea opta la pompa pentru unul dintre cele 4 tipuri de carburanti disponibili in reteaua Petrom: benzina standard, benzina Extra 99, motorina standard sau motorina Extra. O statie poate asigura alimentarea a circa 1.500 de vehicule pe zi.

[pullquote align=”full” cite=”Adrian Nicolaescu, retail manager in cadrul OMV Petrom” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Prin extinderea retelei de distributie in puncte cheie de pe autostrazi, suntem mai aproape de clienti, oferindu-le accesibilitate si confort. Suntem mandri ca prima statie pentru cei care intra in Romania, pe autostrada Nadlac-Arad va fi una sub marca Petrom. Noile statii mobile raspund nevoilor variate ale oricarui sofer, oferind atat carburanti, cat si o gama larga de produse non-oil.[/pullquote]

VEZI ȘI: Maghiarii au deschis doua puncte mobile temporare de plata a taxei de drum

Cele 10 statii vor fi amplasate in 5 locatii de pe autostrazile A1 si A2, cate una pe fiecare sens, dupa cum urmeaza:

– Autostrada Nadlac-Arad (A1), km 26
– Autostrada Lugoj-Deva (A1), km 21
– Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 20
– Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 76
– Autostrada Medgidia-Constanta (A2), km 186.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button