Opel a lansat noul Vivaro Combi, o autoutilitară de până la 9 locuri

Opel a lansat noul Vivaro Combi, o autoutilitară de până la 9 locuri
Opel și-a diversificat oferta dedicată transporului de persoane cu noul Vivaro Combi, o autoutilitară care poate transporta până la 9 persoane.

Opel a lansat noul Vivaro Combi, care vine în trei variante de lungime (4.60 metri, 4.95 m și 5.30 m), noi motoare diesel, respectiv numeroase sisteme de asistență standard și opționale care cresc siguranța și confortul pasagerilor.

Opel a lansat noul Vivaro Combi, o autoutilitară de până la 9 locuri

Scaunele pentru șofer și pasagerul din față sunt reglabile în patru direcții, în timp ce al doilea rând de scaune (detașabil, dacă este necesar) este prevăzut cu sistemul Isofix pentru pasagerii mai tineri. Prețurile pentru noul Vivaro Combi pornesc de la doar 22.215 de euro (TVA inclus).

Pe lângă ușa glisantă standard de pe partea pasagerului, noul Vivaro Combi poate fi echipat opțional cu o ușă glisantă pe partea șoferului, pentru a face și mai ușor accesul în habitaclu. Pentru partea din spate, clienții pot opta pentru ușile cu deschidere la 180 de grade sau pentru hayon, fără alte costuri.

Opel oferă o gamă amplă de sisteme de asistență opționale pentru noul Vivaro Combi.

Sistemul Park pilot facilitează manevrarea la parcare. La manevrele în marșarier, camera oferă vizibilitate optimă în spatele vehiculului și afișează pe ecran imagini care ajuta la ghidarea în parametrii locului de parcare.

Opel a lansat noul Vivaro Combi, o autoutilitară de până la 9 locuri

Clienții pot regla temperatura interioară prin intermediul sistemului de climatizare standard. Geamurile termoizolante Solar Protect din spate reduc cantitatea de lumină solară care ajunge în interior.

Opel a lansat noul Vivaro Combi, o autoutilitară de până la 9 locuri

Pentru al doilea și al treilea rând de scaune Opel oferă numeroase configurații, care variază de la formatul monobloc la o configurație cu scaune pliabile în proporție de 1:3/2:3.

VEZI ȘI: Austria a reintrodus restricțiile de circulație din weekend și pe timpul nopții pentru camioane

Sistemele de infotainment „Multimedia Radio” și „Multimedia Navi Pro”, care sunt prevăzute cu ecran tactil color și control vocal, asigură conectivitate de ultimă generație. Ambele sisteme sunt compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto. „Multimedia Navi Pro” oferă hărți pentru Europa cu afișare 3D. Sunt disponibile și noile servicii „OpelConnect”.

Opel a lansat noul Vivaro Combi, o autoutilitară de până la 9 locuri

Informațiile despre rute și călătorii, precum și o conexiune directă la serviciul de asistență rutieră și eCall oferă oferă mai multă siguranță și confort atât pentru șoferi, cât și pentru pasageri. În caz de accident, sistemul efectuează automat un apel de urgență. Acesta poate fi, de asemenea, efectuat manual prin butonul roșu.

Eficiență maximă: motoare turbo diesel moderne
Vivaro Combi este echipat cu motoare turbo diesel economice, cu puteri de la 75kW (102 CP) până la 110kW (150 CP), cuplul maxim ajungând până la 370 Nm.

Pentru a reduce emisiile de NOx și mai mult, toate motoarele dispun de tehnologia de reducere catalitică selectivă(SCR). Cu standardul de poluare Euro 6 D, nu există restricții de circulație pentru noul Vivaro Combi.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.