ȘtiriUtilitare ușoare

Opel a publicat primele informații și imagini cu noua generație Vivaro

Opel a dat publicității primele imagini și detalii referitoare la cea de-a treia generație a utilitarei Vivaro.

Cu dimensiuni adaptate diferitelor nevoi ale clienților și o serie de tehnologii moderne, Opel spune că noua generație Vivaro este capabilă să se achite de sarcini variate.

Opel a publicat primele informații și imagini cu noua generație Vivaro

Noua generație Vivaro va putea fi comandată în mai multe versiuni de caroserie: Cargo panel Van, Crew Cab (pentru maxim 6 persoane), Cargo cu platformă și Combi pentru transport de persoane. Producția utilitarei constructorului german a debutat în februarie, livrările urmând să înceapă la finalul verii.

Pentru prima dată, noul Vivaro va putea fi comandat în trei variante de lungime: 4.60 m, 4.95 m și 5.30 m. Volumul maxim de încărcare ajunge la 6.6 metri cubi, iar sarcina utilă este de 1.400 de kilograme, cu 200 de kilograme mai mult față de vechiul Vivaro.

De asemenea, capacitatea de tractare a crescut de la 2.000 kg la 2.500 de kilograme. Pentru accesul în diverse parcări subterane, înălțimea lui Vivaro a scăzut până la 1.9 metri.

Opel a publicat primele informații și imagini cu noua generație Vivaro

Pentru a se descurca fără probleme pe drumuri acoperite cu noroi, nisip sau zăpadă, Opel Vivaro va fi echipat cu sistemul avansat de control al tracțiunii IntelliGrip.

Tot pentru rutele pe drumuri proaste, Vivaro vine acum cu o gardă la sol mai mare și cu protecții suplimentare pentru caroserie. De asemenea, Opel va oferi noul Vivaro cu tracțiune integrală de la Dangel.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a reintrodus în gamă portcontainerul S.CF cu gât de lebădă

Noul Opel Vivaro va fi disponibil cu uși laterale culisante cu acces de tip hands-free: o mișcare cu piciorul înspre senzori este suficientă pentru deschiderea ușilor culisante. Obiecte cu o lungime de până la 4,02 m pot fi depozitate în siguranță în versiunea de 5,30 m datorită opțiunii Flex-Cargo.

Opel a publicat primele informații și imagini cu noua generație Vivaro

La interior, clienții se vor bucura de următoarele dotări: Head up display, camera video pentru marșarier de 180o, avertizarea privind o coliziune frontală, frânarea automată de urgență și cruise control.

Așa cum aminteam mai sus, noul Vivaro va fi disponibil în trei versiuni de lungime. Versiunea compactă de 4,60 m este ușor de manevrat datorită razei de bracaj de numai 11,3 m. Această variantă oferă un volum de încărcare de 4,6 metri cubi, care poate fi mărit până la 5,1 metri cubi datorită opțiunii practice FlexCargo.

Opel a publicat primele informații și imagini cu noua generație Vivaro

Aceasta permite transportul obiectelor cu o lungime de până la 3,32 m în loc de 2,16 m. Versiunile de 4,95 m și 5,30 m au o capacitate maximă de încărcare de 5,8 și 6,6 metri cubi.

Prin urmare, în interiorul modelului Vivaro pot fi transportate scări sau panouri cu o lungime de până la 3,67 m sau 4,02 m, precum și numeroase obiecte mici în multitudinea de spații de depozitare.

Pentru moment, Opel nu a oferit detalii despre motorizările disponibile pe noul Vivaro. Cu toatea acestea, nemții ne asigură că din 2020 vom putea cumpăra și un Vivaro electric.

Din aceeași categorie...

Back to top button