ȘtiriUtilitare ușoare

Noul Opel Combo primește sistemul IntelliGrip

Opel anunță că recent lansatul Opel Combo vine acum cu ceva îmbunătățiri, printre care și sistemul IntelliGrip.

Confom oficialilor producătorului german, noul Combo poate fi comandat și cu sistemul IntelliGrip care promite tracțiune îmbunătățită indiferent de suprafața de rulare.

Noul Opel Combo primește sistemul IntelliGrip

În funcție de suprafața pe care se rulează, șoferul are la dispoziție mai multe moduri care modifică comportamentul mașinii astfel încât drumul parcurs să nu ofere surprize neplăcute.

Vehiculul va porni întotdeauna în modul Normal. Sistemul de control al stabilității și cel de control al tracțiunii au fost calibrate pentru condiții normale de rulare (drumuri curate). În modul Snow, sistemele sunt gândite pentru a oferi tracțiune indeală pe drumuri acoperite cu zăpadă sau gheață. Modul Snow se dezactivează automat atunci când viteza trece de 50 km/h.

În modul Mud, șoferii vor putea traversa fără probleme drumurile acoperite cu noroi sau cu suprafețe de rulare foarte alunecoase.

VEZI ȘI: Porsche a achiziționat un camion electric MAN eTruck

Sistemul funcționează până la 80 km/h. Al patrulea mod disponibil se numește Sand și permite pentru câteva clipe ca ambele roți de puntea față să se învârtă concomitent, permițând astfel mașinii să iasă din situații neprevăzute.

Ultimul mod implică dezactivarea completă a sistemelor ESP și control al tracțiunii. Funcția rămâne activă până la 50 km/h.

Din aceeași categorie...

Back to top button