Utilitare ușoare

Opel Vivaro-e este disponibil și cu platformă cu obloane

Pe lângă versiunile Panel Van, Combi, Crew Van și Platform Cab, Opel Vivaro-e cu baterie litiu-ion de 50 kWh sau 75 kWh este de acum disponibil și în versiune platformă cu obloane, realizată de carosierul Schoon Fahrzeug Systeme und Metalltechnik GmbH.

Opel Vivaro-e cu platformă cu obloane este bazat pe versiunea Floor Cab cu ampatament de 3.27 metri. Acesta vine cu un cadru robust din oțel cu rigiditate ridicată la torsiune, ce beneficiază de o garanție de 10 ani împotriva perforării, grație galvanizării la cald.

Opel Vivaro-e este disponibil și cu platformă cu obloane

Podeaua platformei este complet plată și are o înălțume redusă de încărcare, de numai 86 de centimetri, facilitând încărcarea și descărcarea. O treaptă pliabilă pe interiorul oblonului din spate permite accesul în siguranță la zona de încărcare. Obloanele au înălțimea de 40 de cm și sunt produse din aluminiu.

Este important ca încărcătura, bunurile și uneltele să fie depozitate în siguranță.

VEZI ȘI: 5 stele Euro NCAP pentru noul Mercedes-Benz Clasa T

Din acest motiv, podeaua de încărcare realizată dintr-o singură bucată are suprafață anti-alunecare. Fixare sigură a încărcături se poate face cu trei inele de ancorare încorporate în cadrul exterior, pe fiecare parte. Echipamentul poate fi depozitat cu ușurință în compartimentul spațios, cu o adâncime de aproximativ 2,4 m, situat sub zona de încărcare. Capacul compartimentului, cu o lățime de 1,13 m, poate fi blocat și se poate plia pentru o utilizare optimă.

Opel Vivaro-e disponibil cu platformă cu obloane

În cazul în care clienții au nevoie de și mai mult spațiu pentru depozitarea echipamentelor de lucru suplimentare, Schoon oferă ca accesoriu o cutie practică (1,80 x 0,63 x 0,53 m), care se fixează pe zona de încărcare direct în spatele cabinei vehiculului.

Cu bateria de 50 kWh, platforma cu obloane Vivaro-e oferă o sarcină utilă de până la 960 de kilograme. Bateria litiu-ion este amplasată sub spațiul de încărcare, astfel că Opel Vivaro-e nu face niciun compromis în ceea ce privește capacitatea de încărcare. Un sistem sofisticat de frânare regenerativă, care recuperează energia în fazele de frânare sau decelerare, oferă un plus de eficiență.

Pregătit pentru orice: electrificare fără compromisuri

Autoutilitara este propulsată de un motor electric de 100 kW (136 CP), care dezvoltă un cuplu maxim de 260 Nm. Viteza maximă controlată electronic de 130 km/h permite rularea pe autostradă. În funcție de versiune, Vivaro-e poate parcurge până la 328 de kilometri cu o singură încărcare a bateriei de 75 kWh (WLTP ).

Încărcarea modelului Vivaro-e este la fel de ușoară ca utilizarea acestuia. Prin stația de încărcare de perete, încărcare rapidă sau chiar un cablu pentru încărcarea de la o priză internă, dacă este necesar, Vivaro-e este pregătit pentru o varietate de opțiuni de încărcare. De la o stație publică de încărcare de 100 kW DC, bateria de 75 kWh se încarcă 80% în aproximativ 45 de minute. Opel oferă încărcătoare care asigură un timp cât mai scurt posibil de încărcare, precum și o durată lungă de viață a bateriei (acoperită de o garanție de opt ani/160.000 km).

Combo-e Cargo și Movano-e

Pe lângă bestseller-ul Vivaro-e, Opel oferă și furgoneta compactă Combo-e Cargo și cea mai mare autoutilitară din gama Opel, Movano-e. Întreaga gamă de vehicule utilitare ușoare Opel este complet electrică, oferind o mobilitate fără emisii. Cu noul Opel Vivaro-e HYDROGEN cu pile de combustie cu hidrogen, Opel continuă strategia de electrificare a mărcii.

Din aceeași categorie...

Back to top button