ȘtiriTop News

Operațiunea Brock se întoarce pentru camioanele care merg spre Portul Dover și Eurotunnel

Camioanele care merg spre Portul Dover și Eurotunnel ar putea fi întârziate în Kent, după ce Highways England a reintrodus Operațiunea Brock.

Administratorul autostrăzilor a justificat reintroducerea măsurilor de limitare a circulației camioanelor prin începutul vacanței de vară și ridicare restricțiilor legate de coronavirus, la 19 iulie.

Operațiunea Brock se întoarce pentru camioanele care merg spre Portul Dover și Eurotunnel

Din aceste motive, Highways England așteaptă a creștere a traficului în direcția Portului Dover și spre Eurotunnel, datorită creșterii numărului de autoturisme care vor dori să traverseze.

Ieri, pe M20 a fost ridicată din nou o barieră mobilă din blocuri de beton, între intersecțiile 8 și 9. Aceasta separă banda pentru camioanele care așteaptă să treacă la Eurotunnel de restul traficului.

Camioanele care se îndreaptă spre Portul Dover vor fi direcționate pe banda stângă a A 20 după tunelul Roundhill. Măsura este menită a reduce ambuteiajele din Dover.

VEZI ȘI: ADAC Truckservice și Service 24 vor fonda gigantul 24/7 GmbH

Camioanele care merg spre Portul Dover trebuie să rămână pe această bandă până când se eliberează spațiul în port.

Șoferii de camion care nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere pot primi o amendă de 300 de lire sterline. În plus, pe A 20 spre Dover a fost introdusă și o limită de viteză de 40 de mile pe oră (aproximativ 64 km/h).

Din aceeași categorie...

Back to top button