infotraficTop News

Operațiunea Brock va fi activată pe M20, din cauza întreruperii serviciilor P&O Ferries

Autostrada M20 se va închide între Ashford și Maidstone pentru ca Operațiunea Brock să fie desfășurată.

În această noapte, autoritățile britanice vor activa Operațiunea Brock pe M20, ca măsură de precauție din cauza capacității reduse de feriboturi în portul Dover, cauzată de întreruperea serviciilor P&O Ferries.

Operațiunea Brock va fi activată pe M20, din cauza întreruperii serviciilor P&O Ferries

Deși există o capacitate suficientă de feriboturi care să suplinească întreruperea seviciilor P&O Ferries, Kent Resilience Forum a luat decizia de a activa Operațiunea Brock, pentru a asigura un flux continuu al traficului prin Kent, cu scopul de a minimiza perturbările de trafic care ar putea apărea.

Operațiunea Brock face parte dintr-o serie de măsuri de îmbunătățire a rezistenței Kent în cazul întreruperii serviciilor de feribot pe Canalul Mânecii. Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a sistemului de bariere de beton mobile pe contrasens, M20 va fi închis pe 21 martie 2022, ora 20:00 PM (ora Marii Britanii), între nodurile rutiere 8 și 9, urmând ca circulația să fie redeschisă pe 22 martie 2022, ora 6:00 AM cu bandă pe contrasens activă.

Ca și în cazul desfășurărilor anterioare, Operațiunea Brock va menține deschisă autostrada M20 în ambele direcții, utilizând banda de pe contrasens între nodurile 8 și 9 (de la Maidstone la Ashford) care duce la Londra și direcționând camioanele care traversează în Europa continentală pe drumul de coastă, pentru a se așeza în coadă dacă este necesar.

VEZI ȘI: Tiffany Heathcott este primul operator de camion la distanță din lume

Odată ce barierele de beton mobile vor fi pus pe poziție, drumul se va redeschide în noua sa configurație, camioanele urmând să se îndrepte spre portul Dover sau Eurotunnel utilizând drumul de coastă de pe M20, unde se vor așeza în coadă dacă este necesar.

Cât timp autostrada M20 va fi închisă pentru punerea pe poziție a barierelor de beton mobile, autoritățile au stabilit o rută ocolitoare semnalizată.

Din aceeași categorie...

Back to top button