LogisticaTop News

Operațiunile DSV afectate de cutremurul din Turcia

DSV anunță că operațiunile sale din Turcia sunt afectate de cutremurul din această țară, ceea ce ar putea provoca întârzieri operaționale.

Cutremurul, care a lovit luni, 6 februarie, Turcia, în apropiere de granița cu Siria, a avut un impact asupra infrastructurii țării, precum și asupra operațiunilor DSV. Gigantul logistic anunță că toți angajații săi din Turcia sunt în siguranță.

Operațiunile DSV afectate de cutremurul din Turcia

Toate birourile DSV Turcia sunt în prezent în funcțiune, dar nu la capacitate maximă, deoarece personalul local al DSV se ocupă de probleme personale urgente. În plus, DSV asistă în prezent autoritățile locale în măsura în care este posibil, oferind ajutor umanitar și mijloace de transport.

Din cauza infrastructurii avariate și a conexiunii insuficiente la Internet în zona din apropierea epicentrului cutremurului, DSV se așteaptă la întârzieri semnificative la operațiunile sale din Mersin și Adana.

VEZI ȘI: Raben oferă transport România – Germania în regim de grupaj în 72 de ore

În ciuda proximității sale față de epicentrul cutremurului, portul Mersin continuă să fie operațional. Cu toate acestea, având în vedere pagubele structurale semnificative din portul Iskenderun, toate operațiunile au fost oprite pentru moment.

În ceea ce privește transportul aerian de marfă, aeroporturile Hatay, Gaziantep și Kahramanmaras sunt închise din cauza pagubelor produse de cutremur. Aeroportul din Adana funcționează în continuare, dar toate operațiunile comerciale sunt suspendate.

Echipele DSV lucrează pentru a găsi soluții alternative și pentru a minimiza impactul asupra clienților și lanțurilor sale de aprovizionare.

Din aceeași categorie...

Back to top button