ȘtiriTop News

Opt zile de manipulare în bloc a camioanelor în Tirol

Autoritățile austriece din statul Tirol plănuiesc opt zile de manipulare în bloc a camioanelor, în jurul sărbătorilor catolice de Rusalii și Corpus Christi.

Urmează zile de restricții pentru camioane în regiunea Tirol. În jurul sărbătorilor legale de Rusalii și Corpus Christi, autoritățile austriece vor organiza opt zile de limitare a circulației camioanelor care vin din Germania pe autostrada Inntal.

Opt zile de manipulare în bloc a camioanelor în Tirol

Vor fi opt zile de manipulare în bloc a camioanelor la punctul de trecere a frontierei Kiefersfelden-Kufstein. În aceste zile, maximum 300 de camioane pe oră vor fi lăsate să treacă de punctul de control de lângă Kufstein.

VEZI ȘI: Studiu OMS: Cei care lucrează peste 55 de ore pe săptămână au un risc mai mare de deces

Primele zile de restricții vor fi cele de vineri (21 mai) și sâmbătă (22 mai). În săptămâna de după Rusalii, limitarea traficului camioanelor se va face în zilele de marți (25 mai), miercuri (26 mai) și joi (27 mai).

Săptămâna următoare,  controalele în loc sunt programate în zilele de luni (31 mai), marți (1 iunie) și vineri (4 iunie), după sărbătoarea catolică Corpus Christi.

Poliția din landul Bavaria se așteaptă ca acțiunile să provoace obstrucții serioase de trafic în direcția spre sud. Cozile de camioane s-ar putea întinde până la autostrada A 8 (Munchen – Salzburg).

Din aceeași categorie...

Back to top button