Orașul Bonn a achiziționat trei autobuze electrice Solaris Urbino 18

Orașul Bonn a achiziționat trei autobuze electrice Solaris Urbino 18
Autoritățile din Bonn au comandat trei Solaris Urbino 18, autobuze electrice articulate echipate cu noile baterii High Energy+.

Solaris este unul dintre producătorii europeni de autobuze care în ultimii ani a cunoscut o creștere generoasă.

Orașul Bonn a achiziționat trei autobuze electrice Solaris Urbino 18

Recent, producătorul polonez a anunțat semnarea unui nou contract cu regia de transport public din orașul german Bonn pentru trei autobuze electrice Solaris Urbino 18, echipate cu noile baterii High Energy+.

Pe caietul de sarcini stabilit de regia din Bonn a fost prevăzut ca autobuzele viitoare să poată parcurge până la 200 de kilometri cu o singură încărcare, în orice tip de condiții de vreme pentru o perioadă de 12 ani.

Astfel, viitoarele autobuze Solaris vor fi echipate cu o baterie cu o capacitate totală de 553 de kWh, iar astfel, autonomia oferită în orice condiții ajunge la 200 de kilometri.

VEZI ȘI: 17 autobuze electrice MAN Lion’s City E comandate de orașul Hamburg

Fiecare autobuz Solaris pregătit pentru orașul german Bonn va fi echipat cu două motoare electrice capabile să ofere o putere individuală de 125 kW.

În același timp, polonezii vor instala pe viitoarele autobuze și o serie de sisteme avansate de siguranță, printre care și o cameră video capabiă să detecteze pietonii și bicicliștii aflați în unghiul mort al autobuzului.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.