CarburantiȘtiri

Oscar Downstream a anunțat intrarea pe piața de retail de carburant din România

În cadrul evenimentului #OscarTalks organizat la depozitul din Fundulea, Oscar Downstream și-a prezentat în premieră noua imagine, anunțând totodată că intră pe piața de retail de carburant.

Oscar Downstream, cel mai mare distribuitor independent de carburant din România, și-a prezentat planurile de viitor, care înseamnă o nouă imagine, noi servicii, dar și intrarea pe piața de retail de carburant din România.

Oscar Downstream a anunțat intrarea pe piața de retail de carburant din România

Se spune că valoarea unei companii, a unei persoane sau a unui grup este dată de suma valorilor individuale și de modul în care acestea sunt susținute în activitatea de zi cu zi.

Astfel, într-o atrmosferă degajată, OSCAR și-a prezentat noile “haine” și planurile de viitor, prin intermediul unor invitați speciali, care au vorbit de profesionalism, calitate, respect, grijă și smart driving, valorile care definesc compania.

Noua imagine OSCAR este un pas natural pentru o companie care se extinde și evoluează.

Intrarea pe piața de retail de carburant, extinderea acoperirii naționale și a gamei de servicii și produse nu doar pentru companii ci și pentru fiecare șofer sau partener de drum, sunt doar câteva din proiectele la care OSCAR lucrează.

Noile carduri și produse
OSCAR și-a dezvoltat portofoliului de card-uri, astfel că, în prezent compania pune la dispoziția clienților săi trei carduri: Energy (card cu funcție de creditare), Easy (card preplătit) și Joy (card voucher ce funcționează ca instrument de marketing și fidelizare).

De asemenea, OSCAR și-a extins portofoliului de produse cu 4 noi tipuri de carburanți aditivați din gamele ACTIS și FORTIS, produse superioare ce cresc aria de adresabilitate către noile categorii de clienți vizați odată cu intrarea pe piața de retail de carburant.

Rețea de stații de carburant
Intrarea pe piața de retail de carburant a înseamnat crearea unei mărci de franciză și extinderea acoperirii naționale cu noile stații RO by OSCAR, care vin în completarea rețelei DIESELpoint Access, având servicii și produse suplimentare ce folosește lanțul logistic integrat al OSCAR.

Toți posesorii de card OSCAR beneficiază de aceleași condiții comerciale, aceeași calitate a carburantului, transparență operațională și siguranța alimentării în orice stație din rețeaua OSCAR, sub cele două mărci: DIESELpoint Access și RO by OSCAR.

Extinderea gamei de servicii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței printr-o versiune premium de stație de incintă, accesibilă cu cardul OSCAR, integrând astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații OSCAR DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă OSCAR DIESELpoint.

De asemenea, începând cu anul viitor, OSCAR va dezvolta o rețea de stații de carburant premium, care vor fi poziționate pe drumurile principale din România.

În acest fel, OSCAR va acoperi întreg spectrul de clienți pe întreg teritoriul național.

De altfel, compania are planurile ambițioase de creștere pe viitor, setându-și o strategie de dezvoltare pe următorii 5 ani, cu cifre foarte clare și obiective bine definite orientate spre consolidare și dezvoltarea portofoliului de produse, servicii și noi divizii de business.

Oscar Downstream a anunțat intrarea pe piața de retail de carburant din România

Cu peste 30 milioane de euro deja investite, OSCAR are ca obiectiv principal de viitor modernizarea și creșterea capacității de depozitare, construirea de noi facilități dedicate stocării de carburant, creșterea și modernizarea parcului de autocisterne, respectiv, optimizarea lanțului de distribuție, păstrând calitatea și valorile OSCAR.

OSCAR se va concentra pe dezvoltarea națională în B2B și B2C ce intră în planul strategic pe următorii ani, dar și pe extinderea în afara granițelor prin prisma parteneriatelor pentru acceptanța cardului OSCAR în alte rețele de stații din Europa.

Bazându-ne pe o infrastructură logistică modernă și extinsă ce include o rețea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare de 50.000 mc și o flotă moderna de 57 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate prin controlul complet pe fluxul de aprovizionare și livrare.

Carburantul este urmărit de la sosirea în țară până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare și aditivare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată de un inspector independent, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.

Din aceeași categorie...

Back to top button