Economic

PACCAR menține suspendată producția în toate uzinele sale

PACCAR, proprietarul DAF Trucks, a anunțat că menține suspendată producția de camioane și motoare în uzinele sale din toată lumea.

Ca răspuns la cererea scăzută din partea clienților, dar și a unei economii globale slăbite, generate de pandemia COVID-19, PACCAR au anunțat că mențin suspendată producția de camioane și motoare în toate uzinele sale până pe 20 aprilie.

PACCAR menține suspendată producția în toate uzinele sale

Compania americană spune că rezultatele financiare din 2020 vor fi afectate de activitatea scăzută de producție din cauza cererii scăzute de pe piață, dar și a impactului măsurilor luate de guvenele statelor afectate de COVID-19.

De altfel, PACCAR va oferi o actualizare a rezultatelor financiare pe primului trimestru pe 21 aprilie 2020. Tot atunci sunt așteptate și noi informații privind startul producției în uzinele sale din toată lumea.

Pe de altă parte, compania anunță că are o poziție financiară solidă, cu un grad mare de lichiditate și credite de investiții cu rating A+/A1. Pentru a vă face o idee, rating A înseamnă foarte bine, iar A+ sau triplu A înseamnă excelent.

VEZI ȘI: ROVA testează în Olanda primul DAF CF Electric 6×2 pentru colectarea deșeurilor

La sfârșitul lunii martie 2020, numerarul de producție și titlurile comercializabile erau de 4.3 miliarde de dolari. Compania are acces și la liniile de credit existente de 3 miliarde de dolari.

PACCAR continuă să ofere sprijin clienților săi care se află pe drumuri, angrenați în transportul de echipamente medicale, produse alimentare de primă necesitate și servicii de infrastructură esențiale populației.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button