InfoTech

Palfinger MBB C 500 și MBB R 1500 S vor fi prezentate la Solutrans 2015

Austriecii de la Palfinger vor expune în premieră mondială în cadrul Solutrans 2015 de la Lyon, două lifturi hidraulice, MBB C 500 și MBB R 1500 S, dedicate vehiculelor comerciale ușoare și grele.

Încă de la lansarea sa, liftul hidraulic pentru vehicule comerciale ușoare de distribuție s-a bucurat de un mare succes de piață, motiv pentru care noul model MBB C 500 Van se anunță un hit, acesta venind cu cu noi caracteristici și câteva concepte inovatoare. Cu o capacitate de încărcare de 500 kg, noua platformă hidraulică lansată de Palfinger vine cu un sistem de prindere ce se potriveste pe toate tipurile de furgonete de pe piață. Acest lucru asigură instalare rapidă și simplă. Platforma modelului MBB C 500 Van este echipată standard cu role de 900 de mm plus tablier. O versiune cu un platformă divizată pe verticală va fi, de asemenea, prezentată în scrut timp. Pentru a crește capacitatea de încarcare, importantă mai ales pentru vehicule mici, inginerii Palfinger au redus semnificativ greutatea noului model MBB C 500 Van prin folosirea unor materiale moderne și rezistente.

MBB R 1500 S Trailer
A doua premieră de la standul Palfinger este noul model de lift hidraulic retractabil MBB R 1500 S Trailer cu mecanism lateral de antrenare (Lateral Gear Drive). Cu o capacitate de ridicare de 1.500 kg la o distanță de 1.000 mm, acest lift este proiectat special pentru semiremorci. Pentru prima dată, acest produs MBB utilizează o cremalieră cu pinion pentru a muta dispozitivul de ridicare. Un cilindru central de angrenare este de asemenea disponibil, astfel încât utilizatorul are acum două metode diferite de antrenare pentru retragerea liftului sub șasiul semiremorcii. Un design compact combinat cu montaj simplu înseamnă că acest lift poate fi utilizat universal. Multiplele opțiuni oferite de MBB sunt disponibile pentru MBB R 1500 S Trailer cu mecanism lateral de antrenare.

Palfinger MBB C 500 și MBB R 1500 S vor fi prezentate la Solutrans 2015

Ambele lift-uri hidraulice vor fi prezentate în cadrul standului producătorului austriac din cadrul Lyon Eurexpo, Hala 5, Stand 131. În România, produsele Palfinger sunt distribuite de către Terra România, unic importator și distribuitor al mărcii austriece.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button