IAASuprastructuri

PALFINGER prezintă la IAA 2022 soluții de ridicare eco-eficiente

PALFINGER, cel mai important furnizor mondial de soluții de ridicare, își prezintă produsele și soluțiile inteligente la IAA Transportation 2022, în conformitate cu programul Vision & Strategy 2030 al companiei.

Programul, bazat pe doi piloni, ”Go Digital” și ”Go for Solutions”, conduce digitalizarea completă a tuturor domeniilor companiei, pentru a oferi clienților și partenerilor soluții complete integrate. ”La Hanovra, prezentăm soluții care fac munca clienților noștri mai sigură, mai economică și mai eficientă”, explică Andreas Klauser, CEO al PALFINGER.

PALFINGER prezintă la IAA 2022 soluții de ridicare eco-eficiente

PALFINGER folosește o gamă de opțiuni de mobilitate electrică, scopul final fiind reducerea măsurabilă a emisiilor de CO2 și a zgomotului. Cu sistemul său inteligent eDRIVE și modulul ZF eWorX, PALFINGER oferă clienților și partenerilor săi soluții sustenabile, eficiente și versatile.

Pentru a valorifica pe deplin potențialul tuturor soluțiilor și produselor sale, PALFINGER mizează pe numeroasele posibilități oferite de digitalizare. Pentru a putea oferi soluții adaptate exact nevoilor clienților, configuratorul de produse PALFINGER notează toate cerințele specifice și se concentrează pe aspectele cheie, astfel încât angajații PALFINGER să poată oferi cele mai complete sfaturi. Acest lucru reduce timpii de livrare și sursele de eroare. Noul magazin online cu peste 100.000 de produse, de la piese de schimb la echipamente de atelier, permite, de asemenea, o modalitate mai rapidă și mai ușoară de a comanda și primi piese de schimb.

Un obiectiv central al Vision & Strategy 2030 este ca PALFINGER să ofere clienților și partenerilor săi hardware și software dintr-o singură sursă. La IAA 2022, PALFINGER va lansa primele soluții inteligente, precum Smart Control, Memory Position și Leveling Assistant. Toate acestea reprezintă punctul de plecare pentru a transforma munca grea în muncă inteligentă.

VEZI ȘI: Divizia DVS Road transformată în companie de transport intern și internațional

Cu ajutorul Smart Services, PALFINGER crește performanța soluțiilor sale de ridicare pe întreaga perioadă de funcționare. Clienții pot planifica în mod optim implementarea la lucrările viitoare și pot programa în avans timpii de nefuncționare. În era rețelelor digitale, PALFINGER Connected, format din Fleet Monitor, Operator Monitor și Service Cockpit, asigură un flux continuu de informații între managerii de flote, proprietarii de companii, partenerii de service și persoanele care operează soluțiile de ridicare PALFINGER. Acest lucru reduce timpul de nefuncționare, optimizează serviciile și garantează cea mai eficientă utilizare a tuturor resurselor.

Toate soluțiile și serviciile PALFINGER se concentrează pe client. Acest lucru se reflectă și în dezvoltarea de noi produse, cum ar fi liftul spate PTC 1000 LLW cu greutate optimizată, noua serie de macarale PK 250 TEC și GENERATION 3, noua serie de macarale forestiere Epsilon. Noile produse oferă performanțe și mai mari, o rază mai mare de acțiune, o mai mare eficiență a costurilor și emisii reduse.

Din aceeași categorie...

Back to top button