LogisticaȘtiri

Palletways s-a lansat pe piata din Austria si Turcia

Compania specializata in transport paletizat, Palletways, si-a deschis conform site-ului trasportoeuropa.it, doua noi sucursale in Austria si Turcia. Prin deschiderea celor doua noi locatii, reteaua Palletways ajunge la 14 tari europene, cu doisprezece hub-uri si 400 de dealeri.

Intrarea pe piata din Turcia a fost posibila datorita unui acord de colaborare cu compania de logistica Ekol Italia, care se ocupa de transferurile din Peninsula catre Turcia. „Palletways Italia a încheiat un acord cu Ekol Italia, parte a grupului Ekol din Turcia cu filiale si in Spania, Germania, Franta, Bosnia, Grecia si Ucraina, pentru a profita de serviciile lor de import-export cu Turcia”, a declarat Roberto Rossi, presedinte al Palletways Italia. „Acordul ne permite să oferim un serviciu de calitate pentru schimbul de bunuri cu o tara in expansiune economica rapida ce ofera si noi oportunitati pentru clientii nostri. Turcia este doar primul pas al unui acord mai larg”, a mai declara Rossi.

Palletways s-a lansat pe piata din Austria si Turcia

În ceea ce privește Austria, managerul italian afirmă că „acesta este inceputul unei politici de expansiune rapida in Est ce va fi implementat in anul 2015”.

Din aceeași categorie...

Back to top button