Știri

Pana in 2020, Mercedes-Benz va lansa un model Pick-up

Pana in 2020, Mercedes-Benz si-a aratat intentia de a extinde gama de vehicule, lansand pe piata primul pick-up din istoria sa.

Datorita versatilitatii, utilizarilor sale multiple, precum si sarcinii utile de aproape o tona, autovehiculele de tip pick-up sunt populare peste tot in lume, mai ales in sectoare de activitate precum constructiile, agricultura sau chiar transport, potentialul lor de vanzare este unul ridicat.

Modelul pick-up Mercedes-Benz va contribui cu succes la atingerea tintelor de crestere globala. Vom intra pe acest segment de piata cu identitatea noastra distincta de brand si cu toate atributele specifice tuturor autovehiculelor noastre: siguranta, confort, putere si valoare, spune Dr. Dieter Zetsche, Presedintele Consiliului de Administratie Daimler AG si Manager Mercedes-Benz Cars.

Pana in 2020, Mercedes-Benz va lansa un model Pick-up

Volker Mornhinweg, Head of Mercedes-Benz Vans, adauga: „Ca parte a strategiei noastre ‘Mercedes-Benz Vans se extinde global’, pick-up-ul este autovehiculul ideal pentru extinderea internationala a portofoliului nostru de produse cu un nou model.”

Un segment promitator cu potential la nivel global
Segmentul de pick-up de dimensiuni medii trece in acest moment printr-o transformare globala. Din ce in ce mai multe pickup-uri sunt folosite in scopuri personale, iar utilizatorii comerciali, dar si cei privati, solicita din ce in ce mai mult autovehicule care sa aiba dotari si specificatii similare cu autoturismele.

Mercedes-Benz este primul producator auto premium care raspunde acestei schimbari din piata, dezvoltand propriul sau pick-up. Un exemplu similar este introducerea Clasei M acum 20 de ani. Primul SUV dezvoltat de un producator auto premium, Clasa M a redefinit total segmentul din care face parte.
Noul Mercedes-Benz pick-up va fi destinat initial pietelor din America Latina, Africa de Sud, Australia si Europa, toate acestea inregistrand cresteri sustinute de vanzari pe acest segment.

Divizia MB Vans responsabila pentru dezvoltare
Echipa Mercedes-Benz Vans este responsabila pentru dezvoltarea noului model. Cu o experienta de multi ani in dezvoltarea, producerea si vanzarea autovehiculelor atat catre clienti privati, cat si catre clienti comerciali, divizia Vans a Mercedes-Benz este cea mai potrivita pentru a intra pe segmentul de pick-up de dimensiuni medii si pentru a lansa un Mercedes-Benz pick-up pe piata, o premiera in istoria companiei. Modelele existente in portofoliu demonstreaza ca Mercedes-Benz Vans dispune de un nivel ridicat de experienta, necesar pentru a raspunde cerintelor clientilor, atat persoane fizice, cat si juridice.

Putem raspunde cu succes cerintelor clientilor care cauta un autovehicul ce ofera un grad ridicat de utilitate, dar are in egala masura confortul, siguranta si design-ul unui autoturism Mercedes-Benz. Vom realiza design-ul primului nostru pick-up in concordanta cu aceasta reteta de succes, declara Mornhinweg.

Din aceeași categorie...

Back to top button