ParcariTop News

O nouă parcare securizată Bosch, la Frechen, lângă Koln

Companiile de transport pot rezerva prin aplicația Bosch Secure Truck Parking locuri în noua parcare securizată Frechen de pe A1, lângă Koln.

Parcarea are 40 de spații pentru camioane, certificate la nivelul TAPA 2. Ea este monitorizată de peste 20 de camere video inteligente, cu soft de analiză a imaginilor. În plus, un turnichet asigură doar accesul persoanelor autorizate în incintă.

O nouă parcare securizată Bosch, la Frechen, lângă Koln

”Parcarea este acum împrejmuită, luminată și echipată cu tehnologie inteligentă”, a explicat Uwe B. Herrmann, project manager la Bosch Building Technologies. Camerele video detectează imediat orice risc și dau alarma în centrul de control Bosch. Acesta contactează forțele de securitate din zonă sau poliția.

”Lipsa de locuri de parcare pentru camioane din Germania este o problemă zilnică. Toți am văzut camioane parcate nesigur de-a lungul autostrăzilor. Iar hoții profită de această situație. Parcările securizate, precum cea din Frechen, sunt foarte importante pentru transportul de marfă”, a declarat Rein de Vries, director de securitate la Samsung SDS, care a dezvoltat, în colaborare cu Bosch, soluția implementată la noua parcare securizată din Frechen.

VEZI ȘI: Parcarea C4T din Calais inclusă în platforma Bosch Secure Truck Parking

Un studiu recent al TAPA arată că pagubele produse de hoți în Europa se ridică anual la aproximativ 8,2 miliarde de euro. Pe lângă Marea Britania, Germania este una dintre cele mai afectate țări. Majoritatea furturilor se produc  noaptea, când camioanele sunt parcate în zone neprotejate.

Rezervarea locurilor de parcare se face eficient și rapid, prin intermediul portalului sau aplicației Bosch Secure Truck Parking. Odată făcută rezervarea, accesul camioanelor se face foarte ușor, cu ajutorul recunoașterii digitale a numărului de înmatriculare.

Din aceeași categorie...

Back to top button