ParcariTop News

O nouă parcare securizată pentru camioane cu 170 de locuri în Ungaria

Noua parcare securizată OTRA pentru camioane de la Kiskunfélegyháza (Ungaria) pe M5 (ieșirea 114), sens spre Budapesta, are nivel de securizate GOLD.

O nouă parcare securizată pentru camioane cu 170 de locuri în Ungaria

În contextul unei lipse acute de locuri de parcare pentru camioane în Europa, OTRA a inaugurat în Ungaria o parcare securizată pentru camioane, care deservește traficul internațional de tranzit.

Inaugurarea zonei de parcare pentru camioane din Ungaria reprezintă o realizare remarcabilă pentru OTRA. Spre deosebire de integrările parcărilor existente în platforma de parcări pentru camioane OTRA sau de renovările facilităților existente, aceasta a fost contruită de la zero, transformând un teren sterp într-o parcare pentru camioane complet operațională, cu un nivel de securitate GOLD, care este acum accesibilă și poate fi rezervată.

Fondatorii OTRA au supervizat proiectul și-au aplicat experiența și cunoștințele lor la fiecare aspect al managementului parcării, de la fazele inițiale de proiectare și construcție până la implementarea unor măsuri de securitate stricte și optimizarea eficienței operaționale.

VEZI ȘI: Parcările de camioane: cele publice sunt prea puține, cele private prea scumpe

Dezvoltarea acestei facilități nu a fost lipsită de provocări, dar cu toate acestea, parcarea este acum operațională și accesibilă comunității de camioane. Proiectul a fost susținut și de Comisia Europeană, în cadrul Instrumentului european de finanțare a rețelelor: „Crearea unei rețele de parcări sigure și păzite interconectate în Ungaria și România”.

Parcare securizată pentru camioane Kiskunfélegyháza: Facilități

Cu un accent pronunțat pe siguranță, securitate și confort, zona de parcare pentru camioane din Kiskunfélegyháza este dedicată asigurării accesului garantat și a siguranței pentru toți șoferii de camioane. Parcarea are un nivel de securitate GOLD, control acces ANPR (citirea numerelor de înmatriculare), și poate fi rezervată în avans, prin intermediul platformei de parcări pentru camioane OTRA Smart. Acest lucru asigură o experiență plăcută pentru șoferi, permițând în același timp transportatorilor să monitorizeze în timp real sosirile și plecările camioanelor lor, îmbunătățind semnificativ siguranța și controlul.

Parcarea este dotată cu o serie de facilități, inclusiv toalete, dușuri, Internet Wi-Fi, facilități de recreere concepute pentru confortul șoferilor, opțiuni de gustări non-stop și acces convenabil la hotelurile și serviciile de spălătorie din apropiere. Coordonate GPS ale parcării sunt: 46.6795480, 19.8248237.

Din aceeași categorie...

Back to top button