infotraficParcari

Parcarea Bettincourt-Waremme (A3) din Belgia a fost închisă pe timpul nopții pentru camioane

Parcarea Bettincourt-Waremme de pe autostrada A3, una importantă pentru șoferii care tranzitează această zonă a Belgiei, a fost închisă pe timpul nopții pentru camioane.

Parcarea Bettincourt-Waremme (A3) din Belgia a fost închisă pe timpul nopții pentru camioane

Guvernatorul provinciei Liège a decis ca începând de astăzi, 31 august 2020, și până pe 11 septembrie 2020, să interzică vehiculelor comerciale cu masa maximă autorizată de peste 3.5 tone să staționeze pe timp de noapte (20:00 – 07:00) în zona de parcare Bettincourt – în care se mai află stațiile de carburant Total, AS24 – de pe autostrada A3, de lângă Waremme, în direcția Bruxelles.

Măsura a fost luată ca urmare a problemelor tot mai mari cu migrantii în această zonă. În ultimele săptămâni, parcarea Bettincourt-Waremme a atras din nou tot mai mulți migranți care speră să se strecoare într-un camion care merge în Anglia.

VEZI ȘI: Volvo Trucks spune că noul FH I-Save aduce economii de carburant de până la 10%

Waremme a fost declarată unanim de consiliul său comunal drept „comună spital”. În oraș, migranții au un loc de primire special pe timpul zilei. Cu toate acestea, municipalitatea nu dorește ca această toleranță să fie văzută ca o încurajare.

Din aceeași categorie...

Back to top button