Parcarea C4T din Calais inclusă în platforma Bosch Secure Truck Parking

Parcarea C4T din Calais inclusă în platforma Bosch Secure Truck Parking
De acum, companiile de transport și șoferii de camion pot rezerva în siguranță un loc în parcarea C4T din Calais prin intermediul platformei de rezervare Bosch Secure Truck Parking.

Bosch Secure Truck Parking își mărește prezența în Europa și a inclus în oferta sa prima parcare din Franța. Astfel, companiile de transport pot face rezervi în siguranță în parcarea C4T Calais.

Parcarea C4T din Calais inclusă în platforma Bosch Secure Truck Parking

Acesta este un nod important pentru transportul rutier de mărfuri din Europa, portul din Calais și Eurotunelul sunt punctele care leagă continentul de Marea Britanie.

Prin parteneriatul încheiat de Bosch Secure Truck Parking cu operatorul parcării din Calais șoferii de camion pot rezerva un loc de parcare prin intermediul unei aplicații în timp ce se află în drum spre acea zonă. De asemenea, companiile de transport pot rezerva un loc de parcare în același mod, sau pot încheia contract direct pentru a-și asigura un spațiu în zonă.

Rezervarea și plata se face prin intermediul aplicației online, iar verificarea camionului se face prin intermediul unor camere de luat vederi amplasate la intrare. Acestea citesc numărul de înmatriculare al camionului și dacă acesta este înregistrat în sistem i se permite accesul. Astfel, totul se face automat, fără nicio interacțiune între șofer și personalul operatorului parcării.

Pentru companii, Bosch Secure Truck Parking oferă serviciul de facturare lunară pentru toate locurile de parcare utilizate. De asemenea toate serviciile au fost optimizate pentru a asigura respectarea regulolor stricte din cauza pandemiei de Coronavirus și au redus la maximum interacțiunea umană în zonele de parcare, totul fiind rezolvat online.

VEZI ȘI: IVECO S-Way debutează în cursele de camioane alături de Hahn Racing și Schwabentruck

Toate parcările din sistemul Bosch Secure Truck Parking respectă condiții stricte din punctul de vedere al siguranție. De curând și zona de parcare C4T din Calais a primit certificarea de siguranță TAPA cu PSR Level 3. Aceasta este îngrădită, luminată și are instalație de supraveghere video. În plus, există pază permanentă, patrulele fiind însoțite de câini. Acest lucru este o garanție în plus pentru siguranța șoferilor și a mărfurilor pe care le transportă.

În parcarea C4T Calais există o benzinărie, un restaurant și un magazin. Toaletele și dușurile au fost renovate și corespund noilor standarde de igienă impuse în această perioadă. Și aici au fost implementate măsurile de distanțare socială pentru a minimiza riscul de infectare al șoferilor.

Benzinăria și facilitățile sanitare sunt deschise non-stop, iar în restaurant șoferii de camion pot comanda mâncarea în sistem “to go”.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.