ParcariȘtiri

Parcările de camioane din Marea Britanie pot fi rezervate și plătite folosind Truck Parking Europe

Red Lion Café & Truckstop și Chippenham Pit Stop sunt primele două parcări de camioane din Marea Britanie care pot fi rezervate și plătite prin intermediul aplicației Truck Parking Europe.

De acum, Truckstop-urile din Marea Britanie pot fi rezervate și plătite prin intermediul aplicației Truck Parking Europe.

Parcările de camioane din Marea Britanie pot fi rezervate și plătite folosind Truck Parking Europe

Red Lion Café & Truckstop și Chippenham Pit Stop sunt primele parcări de camioane din Marea Britanie ce pot fi rezervate și plătite prin intermediul celei mai importante platforme europene de rezervare pentru zonele de parcare sigure și securizate.

Recent renovată,Red Lion Café & Truckstop oferă spațiu de parcare securizat, facilități cu un standard ridicat și servicii de calitate. Parcarea de camioane se află în Northampton pe M1 (A45 Weedon Rd, Upper Heyford, Harpole, Northampton NN7 4DE), între Londra și Birmingham.

Mâncărea gătită în casă, facilitățile curate și personalul primitor fac acest loc o parcare de camioane potrivită pentru efectuarea odihnei.

Restautantul a primit cinci stele din tot atâtea posibile din partea Agenției pentru Standarde Alimentare pentru igiena mâncării (curățenia în bucătărie, depozitarea alimentelor, curățenia vaselor în care se gătește și servește etc.) și are o notă de 4 stele în aplicația Truck Parking Europe.

Parcările de camioane din Marea Britanie pot fi rezervate și plătite folosind Truck Parking Europe

Aflată la intersecția 17 de pe autostrada M4, între Bristol și Swindon, parcarea de camioane cu benzinărie Chippenham Pit Stop a fost premiată recent pentru cea mai bună mâncare dintr-un Truckstop și cel mai bun Truckstop de mărime medie din Marea Britanie.

VEZI ȘI: Un camion Scania R 500 echipat cu macara de șasiu Effer 2255 de 57 metri

Această parcare de camioane are o capacitate de 95 de locuri. Printre facilitățile sale amintim de un spațiu în aer liber cu aparate de forță unde șoferii de camion își pot menține condiția fizică în timp ce se află pe drum. Parcarea de camioane Chippenham Pit Stop are o notă de 4.5 stele în aplicației Truck Parking Europe.

Aplicația Truck Parking Europe este oferită gratuit șoferilor de camioane, fiind disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Locațiile din aplicație sunt create și întreținute de șoferii de camioane și analizate de o echipă de experți.

În prezent, aplicația Truck Parking Europe are înregistrate peste 33.800 de locații ce variază în niveluri de confort, infrastructură și securitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button