Pachet de MobilitateȘtiri

Pe 4 iulie 2018, Parlamentul European votează Pachetul de Mobilitate 

Saptămâna viitoare, Parlamentul European votează în plen Pachetul de Mobilitate, care vizează modificări legislative importante pentru industria transportului rutier european.

Votul Parlamentului European de săptămâna viitoare vizează modificări legislative importante, precum Lex Specialis de aplicare a detașării în transporturile rutiere, restricționarea cabotajului cu întoarcerea acasă a vehiculelor, derogarea pentru efectuarea odihnei săptămânale în cabină și perioada de referință de 3 săptămâni pentru întoarcerea acasă a șoferilor.

Pe 4 iulie 2018, Parlamentul European votează Pachetul de Mobilitate 

Deoarece aceste modificări legislative îi afectează inclusiv pe transportatorii români care operează în spațiul intracomunitar, UNTRR solicită implicarea activă a eurodeputaților români în plenul Parlamentului European pe 4 iulie 2018 la Strasbourg.

Parlamentul European a respins pe 14 iunie 2018 mandatul de negociere propus de Comisia TRAN cu privire la Pachetul de Mobilitate.

Conform unor surse din cadrul grupurilor politice din Parlamentul European, în prezent, există dezbateri pentru a se ajunge la un compromis pe marginea Pachetului de Mobilitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button