AutoȘtiri

Parteneriat cultural între Smart și librăria Cărturești

Smart încheie un parteneriat cultural cu librăria Cărtureşti şi scoate în evidenţă spiritul urban apreciat de tinerii din Bucureşti, de la design la artă, de la carte la film, de la muzică la vinil, de la dinamism la Smart.

În cadrul acestui parteneriat, luna decembrie aduce în prim plan o serie de activităţi ce recompensează pasionaţii de lectură, ceaiuri aromate, muzică sau filme de artă. Astfel, în perioada 14 – 25 decembrie, cel mai simpatic automobil pentru oraş îi aşteaptă pe toţi consumatorii entuziasmaţi la o sesiune de cumpărături dedicată sărbătorilor de iarnă.

În zilele de 18 şi 19 decembrie, precum şi în perioada 21-24 decembrie, vizitatorii librăriei se vor bucura de o „mică” supriză din partea Smart la fiecare sesiune de cumpărături. Modelul Smart forfour va fi la dispoziţia clienţilor Cărtureşti pentru transportul cumpărăturilor.

Parteneriat cultural între Smart și librăria Cărturești

În plus, începând cu 21 decembrie, simpaticul automobil Smart fortwo va putea fi admirat în faţa librăriei Cărtureşti Verona, iar cei care doresc să experimenteze şi să testeze noile automobile Smart, fortwo şi forfour, sunt invitaţi să se înscrie la o sesiune de test-drive, în perioada ianuarie – mai 2016.

[pullquote align=”full” cite=”Rolf Rosendaal, Managing Director Mercedes-Benz Cars and CEO Mercedes-Benz Romania” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]În preajma Sărbătorilor, cu toţii suntem în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, iar de multe ori alegerile merg către cărţi, muzică sau filme. În aceste zile aglomerate, alături de Cărtureşti Verona, punem la dispoziţia cumpărătorilor automobilul ideal pentru oraş – datorită modelului Smart aceştia vor petrece mai mult timp alături de familie şi mai puţin timp în trafic.[/pullquote]

Pentru mai multă distracţie în oraş cu Smart Fortwo
Unicitatea Smart fortwo este oferită de diametrul de întoarcere, de doar 6,95m, care oferă posibilitatea de a întoarcere fără manevre suplimentare pe majoritatea drumurilor cu două benzi. Lungimea Smart fortwo de numai 2,69m transformă autovehiculul într-un mijloc rapid de deplasare, perfect pentru mediul urban. În plus, parcarea se realizează simplu și ușor la volanul modelului fortwo. Dimensiunile mici, poziția optimizată a scaunelor, dar și vizibilitatea periferică bună permit parcarea automobilului în spații dificile și strecurarea prin locuri aglomerate.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz Unimog: Performanțele tehnice mari în dimensiuni mici

Smart inteligent cu patru locuri
Smart forfour combină cu succes un concept auto inovator ce aduce în prim plan toate avantajele oferite de un autovehicul cu patru locuri, fiind cel mai neconformist reprezentant al clasei sale. Datorită dimensiunilor sale compacte şi agilităţii de care dă dovadă, smart forfour este modelul de oraş ideal pentru explorare, cu suficient spaţiu pentru bagaje şi pentru patru adulti , autovehiculul este pregătit pentru orice călătorie.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button