Parteneriat între aeroportul din Viena și Kuehne + Nagel pentru transportul de farmaceutice

Parteneriat între aeroportul din Viena și Kuehne + Nagel pentru transportul de farmaceutice
Produsele farmaceutice sensibile la temperatură necesită o manipulare specială și rapidă în momentul în care sunt descărcate în aeroporturi.

Manipularea rapidă și eficientă a încărcăturii este un factor esențial de succes în transportul internațional de marfă, motiv pentru care aeroportul din Viena a demarat un proiect special.

Parteneriat între aeroportul din Viena și Kuehne + Nagel pentru transportul de farmaceutice

Acesta se numește Vienna Pharma Handling Center și se va ocupa cu transportul de farmaceutice de la aeronave până la clienți și viceversa. Deschiderea noul centru de gestionare a produselor farmaceutice face ca aeroportul din Viena să fie singurul din Europa Centrală care oferă o soluție completă end-to-end pentru aceste tipuri de produse.

VEZI ȘI: JCB Fastrac 8000 a devenit cel mai rapid tractor agricol din Marea Britanie

Pentru realizarea acestor operațiuni, oficialii din aeroportului din Viena au semnat un parteneriat cu specialistul în transport și lgistică Kuehne + Nagel, specializat în transportul produselor farmaceutice.

„Datorită noului centru de gestionare a medicamentelor, putem ajunge în 23 de țări în decurs de o zi și jumătate, iar în 15 țări produsele pot fi livrate chiar în 24 de ore mulțumită centrului farma din Viena”, a declarat Julian Jäger, membru al Consiliului de administrație al Flughafen Wien AG.

Parteneriatul dintre Kuehne + Nagel și Aeroportul Internațional din Viena va îmbunătăți în continuare nivelurile de servicii pentru clienții din industria farmaceutică și de sănătate din Austria și din țările vecine.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.