Trailer

Parteneriat între KRONE și TIP pentru schimbul de date telematice

KRONE Trailer și TIP Group au anunțat un parteneriat care asigură un schimb de date instant între echipamentele telematice ale Krone și aplicațiile TIP Trailer Telematics.

Această soluție integrată deschide calea pentru transmiterea automată a datelor remorcii de la soluția telematică KRONE la TIP Trailer Telematics.

Parteneriat între KRONE și TIP pentru schimbul de date telematice

”Transformarea digitală necesită standardizarea datelor, interoperabilitatea sistemelor și interfețe deschise. Parteneriatul cu TIP este o expresie a angajamentului nostru față de aceste principii”, spune Ralf Faust, Director General al KRONE.

”Parteneriatul cu KRONE este foarte important pentru noi, deoarece dorim să oferim date semnificative tuturor clienților noștri și altor părți interesate. Pe măsură ce datele flotei devin mai extinse, partajarea datelor accelerează furnizarea unui serviciu mai bun și integrat pentru toate părțile interesate” , a declarat Theo De Vries, vicepreședinte pentru Servicii la TIP Group.

VEZI ȘI: Krone Coil Liner a împlinit 50 de ani

Soluția telematică inovatoare a KRONE permite analizarea datelor remorcii în timp real, cerință fundamentală pentru furnizarea de servicii conectate. Standardizarea datelor și interoperabilitatea sistemelor sunt esențiale pentru a răspunde cererii tot mai mari de digitalizare.

Parteneriatul dintre KRONE și TIP garantează această transparență și comoditate, permițând accesul la orice date telematice prin portalul preferat de utilizator și oferind servicii telematice fără întreruperi clienților TIP.

Din aceeași categorie...

Back to top button