Parteneriat intre Manhattan Associates si Aptus Software

Parteneriat intre Manhattan Associates si Aptus Software

Furnizorul global de solutii comerciale pentru lantul de aprovizionare Manhattan Associates, Inc. (NASDAQ: MANH) a anuntat astazi numirea Aptus Software, companie lider pe piata locala, specializata in solutii software pentru logistica si administrarea lantului de aprovizionare, ca GeoPartner (partener geografic) in Romania. Astfel, Aptus va promova, vinde, implementa si sustine solutiile din gama Manhattan SCALE™ in tara noastra.

„Numirea Aptus Software ca partener local ilustreaza ambitiile Manhattan in ceea ce priveste dezvoltarea in aceasta regiune cheie din Europa”, a declarat Martin Lockwood, director senior al Manhattan Associates. „Avand in vedere ca economia globala se redreseaza intr-un ritm din ce in ce mai alert, ne asteptam ca furnizorii locali de servicii logistice, producatorii si comerciantii sa se dezvolte in ritm accelerat in Romania in lunile urmatoare si in 2014. Consideram ca solutiile noastre tehnologice pentru lantul de aprovizionare, de calitate superioara si disponibile la preturi competitive, impreuna cu experienta pe plan local a Aptus Software, pot ajuta agentii economici din Romania sa profite de oportunitatile de dezvoltare si sa sporeasca eficienta lanturilor lor de aprovizionare.”

Parteneriat intre Manhattan Associates si Aptus Software

Oszkar Bara Laszlo, Chief Technology Officer al Aptus Software, a adaugat: „Colaborarea cu Manhattan Associates ne permite sa oferim o intreaga gama de solutii pentru lantul de aprovizionare, inclusiv Warehouse Management. Acestea permit companiilor locale si internationale sa isi optimizeze lantul de aprovizionare de pe piata romaneasca la cel mai inalt nivel. In plus, aceste solutii vor permite companiilor sa profite de oportunitatile de dezvoltare oferite de o piata regionala in crestere si de imbunatatirea climatului economic global”.

„Parteneriatul dintre Aptus si liderul global in solutii pentru administrarea depozitelor si a lanturilor de aprovizionare va aduce beneficii ambelor companii”, a continuat Laszlo. „Aceasta colaborare va ajuta Manhattan sa puna bazele afacerii in Romania si va consolida pozitia noastra pe piata. Parteneriatul ne va permite sa oferim companiilor locale si internationale active in Romania mai multe optiuni pentru administrarea lantului de aprovizionare.”

Aptus a fost infiintata in 2011 si are sediul in Bucuresti. Compania este singurul furnizor de software din Romania specializat in solutii complete pentru logistica si administrarea lantului de aprovizionare. Manhattan SCALE™ reprezinta un portofoliu de solutii pentru administrarea lantului de distributie si al transporturilor, bazate pe tehnologia Microsoft.NET®. Acestea sunt concepute dupa principiul „dimensiuni la scala si gata de utilizare”, fiind destinate companiilor cu necesitati bazate pe executie ale lanturilor de aprovizionare, care au nevoie de sisteme configurate, implementate si intretinute rapid si cu putine resurse.

Follow #infotrucker