AnvelopeTop NewsTransport 4.0

Parteneriat ZF – Goodyear pentru soluții de monitorizare a flotelor și anvelopelor

ZF a început un parteneriat de lungă durată cu Goodyear pentru combinarea sistemelor de administrare a flotelor din marca Transics cu soluțiile Goodyear pentru anvelope.

Pentru început, ZF și Goodyear vor oferi clienților europeni aplicații integrate de administrare a flotelor și anvelopelor care vor suporta flote mixte și multimarcă. Printr-o soluție interoperabilă și flexibilă, bazată pe o singură unitate telematică, TX-TRAILERPULSE, flotele pot accesa serviciile și suportul ambelor companii, inclusiv datele Goodyear despre anvelope și acces total la soluțiile Transics FMS, TX-TRAILERFIT și TX-CONNECT.

Parteneriat ZF - Goodyear pentru soluții de monitorizare a flotelor și anvelopelor

Pentru a oferi companiilor o soluție integrată de administrare a flotelor și anvelopelor, ZF și Goodyear se vor folosi de date în timp real de la senzorii sistemului de frânare ai remorcii (T-EBS) și anvelopelor. Aceștia vor oferi operatorilor de flote și șoferilor o gamă largă de funcții inteligente.

VEZI ȘI: OnGuardMAX, cel mai avansat sistem de frânare automată ZF pentru vehicule comerciale

Acestea sunt proiectate să optimizeze utilizarea parcului de vehicule, să evite accidentele și să limiteze opririle neplanificate ale vehiculelor.

Cu o concentrare pe siguranța vehiculelor, soluția interoperabilă va permite flotelor și constructorilor de remorci să respecte Regulamentele UE privind funcțiile de siguranță, care se vor aplica din iulie 2022.

Cei doi parteneri estimează că această colaborare ar putea evita 200.000 de incidente anual și emiterea a până la 2 tone de CO2 pe remorcă.

Din aceeași categorie...

Back to top button