Companii de transport

Parteneriatul dintre Transmec și JLG atinge noi culmi

Performanțele companiei de transport Transmec au fost recunoscute de reprezentanții producătorului de echipamente de acces JLG.

Cele două companii colaborează încă din 2013, iar serviciile Transmec au evoluat continuu pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale activității JLG. Drept urmare, Transmec a primit un premiu special din parte conducerii JLG.

Parteneriatul dintre Transmec și JLG atinge noi culmi

„Am fost întodeauna proactivi și flexibili lucrând îndeaproape cu JLG pentru a găsi soluțiile optime. Abordarea noastră a ajutat cu adevărat JLG să facă față unui numă mare de provocări strategice și, în timp, s-a dezvoltat un parteneriat puternic. Deși acesta este singurul mod în care lucrăm la Transmec, ne simțim onorați să primi acest premiu și recunoașterea oficială a partenerilor”, a declarat Piero Feci, directorul de vânzări al Transmec Belgia.

În primă fază, JLG a contractat filiala Transmec din România pentru a colecta bunuri din zona Benelux, însă odată cu mutarea producției din Maasmechelen în Mediaș, parteneriatul a devenit unul și mai puternic.

Compania Transmec a fost bine poziționată pentru a-și menține lanțul de aprovizionare mulțumită celor patru depozite din România, dar și datorită serviciului intermodal bine stabilit care leagă România de Belgia.

VEZI ȘI: Grav accident provocat de un șofer polonez, pe autostrada A2, lângă Schermen

În plus, pentru a contribui la garantarea fluxului de componente către Mediaș, Transmec România a deschis un depozit dedicat pe o suprafață de 6.500 de metri pătrați în cadrul hub-ului din Oradea.

De atunci, relația s-a dezvoltat și mai tare, iar JLG a investit chiar într-o flotă proprie de camioane.

„Acest serviciu, care acum este operat din România, s-a dovedit a fi de succes, iar recent am dublat flota noastră la șase vehicule”, a completat Piero.

Din aceeași categorie...

Back to top button