Parteneriat FM Logistic & Reckitt Benckiser in Romania

Parteneriat FM Logistic & Reckitt Benckiser in Romania

Peste doua milioane de cutii cu produse Reckitt Benckiser (Airwick, Calgon, Vanish, Cillit, etc) sunt pregatite si livrate anual. Valoarea investitiei FM Logistic necesara adaptarii depozitului conform solicitarilor de IT si securitate a fost de peste 500,000 euro.

Reckitt Benckiser, divizia produselor de uz casnic si ingrijire personala in Romania a inceput in ianuarie 2014, atunci cand a decis externalizarea serviciilor logistice unui nou partener, incepand cu partea de depozitare a produselor sale si ulterior distributia.

Parteneriat FM Logistic & Reckitt Benckiser in Romania

Datorita profesionalismului, flexibilitatii crescute, standardelor de operare si tehnologiei performante integrate platformei logistice, FM Logistic a reusit sa raspunda solicitarilor RB, garantand optimizarea procesului logistic, un standard de management al depozitarii eficient, a declarat reprezentatul Reckitt Benckiser.

Sectorul produselor de uz casnic si ingrijire personala este un segment strategic pentru FM Logistic si face parte din planul de dezvoltare FM Logistic pentru 10 ani, reprezentand o oportunitate de crestere.

In anul 2003 FM Logistic a decis sa deschida o filiala in Romania, la Timisoara si astfel a luat fiinta FM Romania, care intre timp a devenit un furnizor naional de servicii de transport si depozitare.

Curand dupa aceea afacerea FM Romania s-a extins, si-a dezvoltat gama de servicii si prin urmare portofoliul de clienti s-a marit. In prezent FM Logistic ofera clientilor sai solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, de la depozitare si distributie pana la servicii cu valoare adaugata (co-packing) si opereaza trei platforme logistice in Romania in zona Timis, Bucuresti si Dambovita.

De la o cifra de afaceri de 4,5 milioane de euro dupa primul an de activitate, compania si-a marit valoarea afacerii la peste 23 milioane de euro (la 31 martie 2014), are 450 de angajati si 55,000 m² suprafata de stocare. Ca pondere in cifra de afaceri, activitatea de transport intern reprezinta 59%, depozitarea si activitatea de manipulare 38% din veniturile obtinute, iar cea de co-packing 3%.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.