Știri

Patru camioane au ars complet într-un incendiu de proporții în Germania

Patru camioane au ars complet într-un incendiu de proporții la sediul companiei de transport și logistică Massak Logistik din regiunea Bamberg, despre care poliția crede că a fost pus intenționat.

În noaptea de 11 spre 12 mai 2019, pompierii din regiunea Bamberg au avut o intervenție dificilă la un incendiu izbucnit la sediul companiei de transport și logistică Massak Logistik din Strullendorf, regiunea Bamberg, în urma căruia patru camioane au ars complet, paguba ridicându-se la aproximativ 750.000 de euro.

Patru camioane au ars complet într-un incendiu de proporții în Germania

Un martor a anunțat serviciile de urgență în jurul orei 1:00 AM, iar la fața locului, în zona industrială a localității, s-au deplasat rapid forțele de intervenție. Timp de câteva ore, pompierii s-au luptat cu flăcările, într-un final reușind să stingă incendiul.

Imediat după intervenția pompierilor, a început și investigația poliției care a adunat probe de la locul incendiului, scrie infranken.de.

Poliția a declarat că pornește de la premiza unei acțiuni criminale, una dintre probe fiind că cele patru camioane care au ars complet, alături de un alt vehicul comercial, erau la distanță destul de mare, unul față de celălalt, și că nu ar fi putut lua foc dacă cineva nu ar fi pornit incendiul.

VEZI ȘI: ZF a dezvoltat un sistem electric de propulsie pentru camioanele ușoare din Japonia

Primul martor care a apelat serviciile de urgență a menționat că arde un singur vehicul, iar până în momentul în care la fața locului au sosit forțele de intervenție focul a cuprins și alte vehicule.

Patru camioane au ars complet într-un incendiu de proporții în Germania

Paguba totală este de aproximativ 750.000 euro, pompierii împiedicând focul să se extindă la depozitele din apropiere și la birourile companiei.

Acesta nu este primul incident din regiune, sâmbătă dimineața fiind semnalat un incendiu și la un depozit de stocare marfă din zona Unterfranken.

Din aceeași categorie...

Back to top button