Știri

Patru camioane Volvo căutate în Bulgaria, oprite în trafic în Germania

Poliția de frontieră din Raubling a depistat în trafic, pe autostrăzile A 8 și A 39, patru camioane Volvo date în urmărire generală de autoritățile din Bulgaria.

Poliția de frontieră din Raubling a oprit, în trafic, patru camioane Volvo căutate în Bulgaria. Motivul pentru care cele patru camioane, în valoare de peste 500.000 de euro, sunt date în urmărire în Bulgaria nu a fost făcut public.

Patru camioane Volvo căutate în Bulgaria, oprite în trafic în Germania

În cadrul unei operațiuni de control desfășurată în această săptămână, poliția de frontieră din Raubling a depistat în trafic un camion Volvo, înmatriculat în Bulgaria, care era dat în urmărire de autoritățile din țara de origine.

Șoferul, un bulgar în vârstă de 45 de ani, a prezentat documentele necesare de circulație, dar a avut un comportament suspect, ceea ce a determinat agenții de control să facă verificări mai amănunțite.

În Bulgaria erau date în urmărire, în total, patru camioane Volvo și poliția a extins imediat filtrele de control. Astfel, în următoarele 30 de minute, pe autostrada A 8, în apropiere de Bad Feilnbach, au fost oprite în trafic și celelalte trei camioane date în urmărire.

VEZI ȘI: Plus de putere și cuplu cu ajutorul sistemului hibrid CeTrax Lite RS

Conform raportului poliției e vorba de patru camioane noi, care circulă cu acte în regulă și care au valoare de aproximativ 500.000 de euro.

Motivul pentru care cele patru camioane au fost date în urmărire de autoritățile din Bulgaria nu a fost comunicat.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button